[PC]上古卷軸系列集中討論區 25 老頭使用滾動

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
係啊
熄左漢化先
等遲少少更新漢化
好啦,原來漢化問題
blackreach?
你唔會估得到架啦,quest mod場黎
ESO問題
想知預購左既獎勵會幾時派?
同埋NA入邊個聯盟好
AD架梗係,仲駛問
AD姐係乜,我用左漢化

BTW,點先拎到預購個隻老虎?
是咪一定要經官網買先有,我係用GMG買
佢唔係已經自動入左落你角色度了咩

點先拎到
仲有ad係神洲
無,宜家行撚到我腳都斷
你禁u去收collection到開,不過有冇都冇分別,隻野跑得快唔快係睇騎術唔係睇坐騎

乜都無
咁真係唔知,可能要遲多少少先有,你而家禁h睇下有冇坐騎頂住先
隻虎我記得好似3月買完就有
是咪要經官網買先有,我係經GMG買
BTW,我連NA成3百幾PING,你地有無咁多
玩左咁耐乜事都冇
呢個唔知 我200幾
N 年前玩過 Skyrim
依家掙扎緊玩 ESO 定 Skyrim 好
有冇養老型人士玩呢隻 game
( i.e. 入去鳩行鳩解任務)
因為小弟打機唔叻
一向都唔鍾意 PVP 或者太高難度嘅 PVE (廢事累街坊)
但就幾鍾意 Skyrim 嗰種成個人跌咗落去中古世紀嘅感覺
啲劇情支線好撚正

聽人講 ESO 有成個 T 大陸響到任行任玩
啲劇情支線又好似 Skyrim 咁正
想問如果我咁樣去玩,會唔會話唔夠抽定咩?
同埋啲低 lv 區域仲有冇活人

如果我唔 aim PVP or top PVE content
係咪唔駛課金都玩得好開心
DLC 係咪應該我玩下 core 玩得開心再買?

一個禮拜可能得六七個鐘 playtime
想問如果我咁樣去玩,會唔會話唔夠抽定咩?

低lv嘅裝嘅能力會自動同50lv裝能力盡量睇齊,所以你玩副本喺唔會太雷到人

同埋啲低 lv 區域仲有冇活人
有,至少解任途中同主城有唔少

如果我唔 aim PVP or top PVE content
係咪唔駛課金都玩得好開心
ESO課金淨係用嚟抽時裝或者買DLC,除左升lv過程悶啲之外,睇主線劇情,玩公會同支線任夠你玩好耐

DLC 係咪應該我玩下 core 玩得開心再買?
至少要買4大DLC,其他DLC之後玩得開心再買或者買會員(限時之內所有DLC開放俾你玩)

為咗玩 Warden 決定買埋 MW
雖然聽人講好廢
但為咗隻熊
唔係肥
係腮骨太闊
真人會變正方形面
原來虎巴好呢種款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞