[gay]床尾和?的心事分享區

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

岩岩幅畫好似坐監咁 勁得意

我啲畫咁差 點到可以俾全世界睇
或者晏啲畫多幅!

畫我畫我

用水彩寫33分
其實大家想唔想天氣暖番

no 好Q熟

岩岩幅畫好似坐監咁 勁得意

我啲畫咁差 點到可以俾全世界睇
或者晏啲畫多幅!

畫我畫我

用水彩寫33分

畫下你估我咩樣

之前提到
GOT
How to get away with murder
Suit
係咪你?

yes

睇黎我地幾夾

do my Connor okay?
其實大家想唔想天氣暖番

no 好Q熟

呢加岩岩好
其實大家想唔想天氣暖番

唔想
一熱我就大獲喇 冇得著靚啲 遮下啲缺點
其實大家想唔想天氣暖番

唔想
一熱我就大獲喇 冇得著靚啲 遮下啲缺點

個肚
其實大家想唔想天氣暖番

no 好Q熟

呢加岩岩好

巴塞已經熟左

畫我畫我

用水彩寫33分

畫下你估我咩樣

好高難度
有無有睇英板sherloxk

未得閒睇
grand tour最近兩集都未得閒睇
其實大家想唔想天氣暖番

no 好Q熟

呢加岩岩好

想夏天

畫我畫我

用水彩寫33分

畫下你估我咩樣

你仲唔打自己個stat 出黎俾佢發揮下

yes

睇黎我地幾夾

I want to be Oliver ? Ok ar

睇黎我地幾夾

U want to be *
話說有fitness既人係某個位派傳單 我望住佢微笑 佢就以為我想幫佢攞張野睇 遞左張野俾我幾秒 我都冇接
話說有fitness既人係某個位派傳單 我望住佢微笑 佢就以為我想幫佢攞張野睇 遞左張野俾我幾秒 我都冇接

究竟我個look係咪真係似做開gym果d黎
有無有睇英板sherloxk

未得閒睇
grand tour最近兩集都未得閒睇

快d睇

劇透你

人地都係打份工 通常我都會拎
但我又怕唔環保 就會係咁拎任直到有回收箱
有時覺得自己太善良都唔係一件好事

fantasy is always the best

唔做呢個post咪得
傻架 我擺到明唔夠秤上去做 都照俾

我婆婆先會拎

fantasy is always the best

有一幕個個男同Connor 係 printing room 搞完就去跳樓個個男好撚正

我婆婆先會拎

+1
但附近有條友派傳單無恥到主動塞俾你 我一定唔會照單全收
由聽日開始等我每日做番50下sit up先 8舊我黎啦
其實大家想唔想天氣暖番

唔想 想凍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞