[gay]床尾和?的心事分享區

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

無得溫,亦從不背字,但靠煲戲煲劇英文已好好

你估個個都睇幾次就記得?

咁冇計 語言真係靠天份
distribution你識唔識

唔識 岩岩查完
但我識同義嘅issue

distribution係解分佈喎 點會同issue同義

你估個個都睇幾次就記得?

咁冇計 語言真係靠天份

那些年我溫英文係喪睇essay 分唔同topic去記字同phrase 例如環保>>eco-friendly,initiative,alleviate,procrastinate
我識小小扮代表架咋

我有興趣學先寫落筆記

咁冇計 語言真係靠天份

唔識 岩岩查完
但我識同義嘅issue

Issue verb唔係分發分佈/發表咩

好想啜

屌 好樣衰好恐怖好核突

岩岩pump完係咁

有種想剪左佢嘅衝動

有架

分開計錢?

講咁耐都冇圖 係咪搏屌

我上去會做2粒半鐘
1操+1拉

屌 好樣衰好恐怖好核突

岩岩pump完係咁

有種想剪左佢嘅衝動

呢個我奶唔落

岩岩pump完係咁

有種想剪左佢嘅衝動

呢個我奶唔落

岩岩pump完先會咁 之後慢慢會平番

分開計錢?

講咁耐都冇圖 係咪搏屌

我上去會做2粒半鐘
1操+1拉

拉筋係佢幫你壓
同自己拉有咩分別?

咁冇計 語言真係靠天份

唔識 岩岩查完
但我識同義嘅issue

唔係exactly一樣
distribute 可以解分野 派野咁解
但issue可以解發佈or publish 一d野
eg The teacher just distributed the exam papers we did last week to us.
唔可以用issue
eg2 The receptionist issued a free ticket to me as it was my birthday
呢個case 又唔可以用distribute

講咁耐都冇圖 係咪搏屌

我上去會做2粒半鐘
1操+1拉

拉筋係佢幫你壓
同自己拉有咩分別?

唔同
自己拉有限位置
人地拉既位置多好多
加埋外力會快鬆好多

分開計錢?

講咁耐都冇圖 係咪搏屌

我上去會做2粒半鐘
1操+1拉

拉筋係佢幫你壓
同自己拉有咩分別?

同問

講咁耐都冇圖 係咪搏屌

我上去會做2粒半鐘
1操+1拉

拉筋係佢幫你壓
同自己拉有咩分別?

唔同
自己拉有限位置
人地拉既位置多好多
加埋外力會快鬆好多

拉筋有咩用
鬆化d好屌d?

我上去會做2粒半鐘
1操+1拉

拉筋係佢幫你壓
同自己拉有咩分別?

唔同
自己拉有限位置
人地拉既位置多好多
加埋外力會快鬆好多

另外再加錢?

唔係exactly一樣
eg The teacher just distributed the exam papers we did last week to us.
唔可以用issue
eg2 The receptionist issued a free ticket to me as it was my birthday

開到野了

唔係exactly一樣
唔可以用issue

開到野了

開到野了

岩岩pump完係咁

有種想剪左佢嘅衝動

呢個我奶唔落

岩岩pump完先會咁 之後慢慢會平番

乳頭有肌肉有血管?

我上去會做2粒半鐘
1操+1拉

拉筋係佢幫你壓
同自己拉有咩分別?

唔同
自己拉有限位置
人地拉既位置多好多
加埋外力快鬆好多

唔係exactly一樣
唔可以用issue

開到野了

開到野了

至於你叫我解釋點解係咁我都解釋唔到
平時睇到人地咁用就係咁

我上去會做2粒半鐘
1操+1拉

拉筋係佢幫你壓
同自己拉有咩分別?

唔同
自己拉有限位置
人地拉既位置多好多
加埋外力快鬆好多

條鳩一定硬撚晒

隻腳正到

link呢6lun

係咪那個網上紅人 又啜腳指 又玩放尿

邊個呀

推到6撚覆

6 lun 大哥求你俾條link我啦

到野了

到野了

平時睇到人地咁用就係咁

我今日全日都好似未訓醒咁

到野了

到野了

平時睇到人地咁用就係咁

我仲未開始溫書 聽日就考

平時睇到人地咁用就係咁

快啲溫啦塞仔

快啲溫啦塞仔

33分要溫嫁咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞