[警世]影視台大佬BABYGROOT(150)

806 回覆
57 Like 11 Dislike
前言
此狗已經潛伏左一段時間
唔少巴打應該唔記得或者唔認得佢
你可能覺得「佢冇作惡一排就放過佢啦!」
以我狙擊佢接近兩年既經驗
你呢個只係一個錯覺
佢成為左高登影視台過街老鼠之後
同而家一樣潛伏左一段時間
但連登一開佢就趁冇人識佢果時立即自立為DC post大佬
到處妖言惑眾 引起無數戰爭
一眾高登真DC fans黎到之後先發現自己俾個傻鳩代表左
最後經過大家既努力佢再次成為左影視台過街老鼠
為左令佢既惡行唔好俾大家忘記
我每隔一段時間就會再呢個post一次
希望大家見到佢就唔理 甚至狙擊

此狗BABYGROOT#81397[簡稱150]係高登時代就已經多次恐嚇劇透影視台群眾
到家佢條女老人k想阿拉花瓜
衝左入其他討論post劇透人
大家自己睇路小心啲
詳情自己係連登search佢地名

Civil War上映前:

https://m.hkgolden.com/view.aspx?type=VI&message=6344070&page=4

Thor3上映前:

https://lihkg.com/thread/258874/page/1?ref=ios

但由於佢有精神分裂 走左去第個post到屌人劇透

JL討論post:

https://lihkg.com/thread/468708/page/2

高登TWD post:

原來已經有前科 最後重搞到人從此分家

但次次圍屌佢果陣 都以高超既智商大殺四方

重要係到亂吠認錯人 最終要寫紙認錯

https://lihkg.com/thread/258874/page/1?ref=ios

大家記得每逢有心儀大片上映就block柒左佢喇

另外,建議小天才再去check check智商,事關唔少台友都覺得你今年又醒目左。

衞 生 署 兒 童 體 能 智 力 測 驗 服 務
地 址 :香 港 九 龍 城 亞 皆 老 街 147L 號 2 字 樓
傳 真 :(852) 2715 3447
多謝負皮
之前舊post 鎖左唔比reply
推新post

已block
星期五六日多人睇影視台
一定要推
我地有責任唔好俾世人遺忘影視台天才150
老豆揮手果到應該唔可以重睇
好心隻150返去睇dceu打丁咪黎討論marvel啦
[/quote]

個時好串架喎,做咩唔出黎講奧斯卡
有良心睇返同categories既star trek咩水準
就知ss好明顯唔應該拎
應該得返kid狗之流會同佢討論
有良心佢就唔係150啦
善長人翁150一直分左佢個良心俾可憐既流浪dc狗食
講到奧斯卡咁巴閉
金酸莓獎又唔見佢提

mcu拍到十幾套無一個,dceu第二套就四個
想衝入黎柒既麻煩睇睇
好明顯已經唔關dc marvel之爭事
條友根本係一個傻鳩
無論你係咩fans都會俾佢影響到
可能人地唔知咩黎
點會架,佢係另一post度有提金酸莓獎無說服力架
唔知係唔係想暗示bvs拎根本唔值
大佬覺得bvs連垃圾都不如
zack哥係佢心中有如神的地位
JL柒到咁都永華納出zack版
就知係佢心中根本無任何獎有資格配得上bvs
可能人地唔知咩黎
點會架,佢係另一post度有提金酸莓獎無說服力架
唔知係唔係想暗示bvs拎根本唔值
大佬覺得bvs連垃圾都不如
zack哥係佢心中有如神的地位
JL柒到咁都華納出zack版
就知係佢心中根本無任何獎有資格配得上bvs
就好似香港冇專業人士可以評估到佢智商一樣
DCEU=佢 佢=DCEU
唔係bvs拎唔到奧斯卡
係奧斯卡無資格俾bvs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞