[ONCE] TWICE 討論區(79) 彩瑛423生日粗卡 what is love?繼續大發

1001 回覆
49 Like 22 Dislike
依家vlive直接就無視啲taxi留言
NY: What do you think is the most charming trait of Chaeyoung?
: Height!
NY: I felt it nowadays. The most charming trait of Chaeyoung is when she calls herself 'strawberry princess'. It's ridiculous but isn't it so cute? Her confidence is no joke right? ㅋㅋ

連once都玩豆
其實真係好想笑
好想打野反下 但諗下一回應就上左佢當
呢d人都係r下存在感自命清高
覆佢就做左傻仔 都係做下實事爆多兩隻碟好過
佢講個d缺點要搵既根本每團都搵到
好多話自己唔係anti 但係成日人身攻擊 又話人係雞
現哂真身真係好肉酸
講真 出色到Michael Jackson咁既人都可以比人抹黑到
所以佢地吹咩都得 因為點都有D人係會信
但佢地講唔掂就人身攻擊真係好低手
好似D小朋友拗唔嬴就打人咁
賢今日個低雙馬尾好撚尾機牙
NY:(as soon as she sees post it)oh~ you're the one who creates my gifs right?!
F: you saw?
NY: I like gifs
F: Thankyou
NY: (while writing)please make more pretty gifs in the future
F: Of course
F: Pls write anything for my twitter wallpaper
NY: What shld i write? i shld draw 쿠크

個twitter主實開心死
twice多野睇到我追唔切 真係唔得閒理其他團囉
其實專注翻自己鍾意既團係咪真係咁難
人地團冇野睇掛...
Hashtag for individual member
Jihyo- #지효야나먹어쪄 (Jihyo-ya I've eaten)
Mina- #미나야나누워쪄 (Mina-ya, I'm lying down)
Tzuyu- #아ㅋㅋ (Ah keke)
Nayeon- #나여나나드라마봐쪄 (Nayeon-ah I watched the drama)
Chaeyoung- #채영아나들어쪄 (Chaeyoung-ah I listened to (the song))
啲fans唔做野👿
點可以净聽歌唔投票
志效真係好搞笑,唔比三歲再試
做咩錫自己隻手咁寂寞
姐姐借隻手俾你😘
其實我ㄧ向覺得無問題
唔明sana點解咁排斥😢
揀邊個好
有時間好想自己試下整黎玩下..
都跳得幾好睇呀..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞