[ONCE] TWICE 討論區(79) 彩瑛423生日粗卡 what is love?繼續大發

1001 回覆
49 Like 22 Dislike
If you're eating; #지효야나먹어쪄 (Jihyo - Jihyo-yah i ate it)
If you're in bed; #미나야나누워쪄 (Mina - Mina-yah i'm lying down)
If you raising a pet; #아ㅋㅋ (Tzuyu - Ah keke / okay lol)

就算無得同賢賢影都要po賢賢

好cute

bonus

梳,其實多腎呢張都好型

我心目中satzu>230>>>>saida
初見導彈
喺外國買碟好貴而且又少途徑買
所以我同其他人一齊group order g媽
頭先交收結果全部都係靚女女飯
TWICE
條友精神分裂嫁啦 睇佢啲弱智留言就知
負皮已中
其實佢地段encore片cut左開頭 無哂三歲定延mina唱個度 但我都廢時post 根本佢地對首歌都唔熟 又唔鐘意 點唱佢地都覺難聽 twice唱歌係不足 但未至於垃圾 我地繼續支持twice就可以
佢好有趣
多謝導彈巴帶咁多歡樂比我地
我覺得主要係encore佢地唔太敢唱 平時舞台慣左有墊聲 encore乜都無實會無咩信心
導蛇唔入黎踩場算俾面了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞