[跟風]New Balance討論區(5)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
分分鐘d 襪都係乞返黎 又或者每對講50 講夠幾對又換到對襪
Stance係幾舒服 我都係買淨色 自己買都係70幾80蚊對 d花襪好撚柒
素色簡單得黎又靚 花襪真係藝術品咁
唔上腳就咁睇就靚 上腳真係唔知點
成班手天使鍾意幫人打飛機 仲有d乜撚hell字襪 鄧家彪合十襪 除左聖母襪就咁睇係幾靚 其他都係柒 之前係街見到條友著hell tee 加對hell襪 件衫本身柒 加埋柒撚到爆 條友個樣成個on9仔周圍scan人咁
有畫面
想問咩型號最舒服
心水 990v2v4 993 998 996
我撐990v4 但最舒服我覺得係1400
1400無得輸
我個人覺得1300 舒服過1400...

998 > 1300 > 990V1 > 1400 > 997 > 580

放底左NB 好耐, 睇你地個post攪到想訂對990GL4.. 因為見到特價好平.
入坑啦 又唔貴
好! 因為見到$5xx only

但係岩岩買左 對yeezy500 未著
Wa 未買過個網 真唔真呀
同意
NB邊有EUR41
NB US8=41.5
巴打搏唔過呀 我寧願比多少少係hk 買
個個都搵 990v2 be ,又loop過, marketing
香港nb終於瞓醒 識marketing
尖尖尖 森美 666 都係咁影990v2 v4
勁多人後追gl4 其實真心唔覺值1200up 出左兩年任買架喎 大家急咩
講真 v2冇咩好追 冇乜靚色 最基本最靚gr2, nv2, bk2, kbm2, tn2 但以上呢堆香港同水貨舖都絕左跡
好似上面位巴打咁日本搵囉 外國都冇埋 但日本都唔平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞