[跟風]New Balance討論區(5)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
Concepts盒好鬼死阻’訂’ 但對rose
我有對原祖灰998,8.5碼,唔知岩唔岩你
998BT?
nb 都係最鐘意998
其實冇得唔承認,佢一出post依到就爆post,同個個問990
都真係多人跟
其實佢上腳前 呢年都已經多左人著990
係估唔到佢影響力大到連冇上腳既kbm2都要1800買二手 2200買全新咁追
好老實 kbm2隻色係好靚好特別 但見過以前跌得幾甘就真係唔捨得用二千追佢
可能而家啲人買慣鞋都要3 4千up 2000算好平
990 好似因為韓仔?都一兩年了
你岩啊,追款個班友慣咗個價位,千零二千對nb,即買即著好閒,平時yeezy 都唔知
不過對500好正
V3,1400就呢兩三年日架都有著開既
V4就真係因為韓仔 有少量韓仔著1400be襯啲大褸
其實v2呢 就反而唔係咁多人著
Btw 500其實幾襯 都唔算貴 yeezy同潮鞋黎講
不過唔係我style 不了
其實冇得唔承認,佢一出post依到就爆post,同個個問990
都真係多人跟
其實佢上腳前 呢年都已經多左人著990
係估唔到佢影響力大到連冇上腳既kbm2都要1800買二手 2200買全新咁追
好老實 kbm2隻色係好靚好特別 但見過以前跌得幾甘就真係唔捨得用二千追佢
可能而家啲人買慣鞋都要3 4千up 2000算好平
990 好似因為韓仔?都一兩年了
你岩啊,追款個班友慣咗個價位,千零二千對nb,即買即著好閒,平時yeezy 都唔知
不過對500好正
Btw 500其實幾 都唔算貴 yeezy同潮鞋黎講
不過唔係我style 不了
新手 最鐘意入到對997nv
想買番990gy or 990nv
如果想襯軍褲 日系 有咩number推介
唔要990
請問997nv邊度入手架
我都鐘情997
V4 la 貴小小有對新d又無問題既
呢對之前放左 好後悔
1800貴左d仲要著過
依家d後生仔驚死無得買推高個價同太有錢
1400首選 次選990v1
997 998 996都太修長太尖 個人唔太喜歡
仲有1300都ok 但唔多靚色揀 最揀1300jp2
同感 比呢個錢其實一對全新1400加對二手新淨990v1都仲得
唔好理啦 租左先囉
著個耐月 新新淨淨 原價-300當租完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞