S8/S8+/ S9/S9+/Note 8討論區 (15) s8/note8幾時先更新

1001 回覆
15 Like 4 Dislike

一套65rmb唔知有冇伏
我係全包,係聽電話個位有窿,鏡頭位係cover晒的,都牌子可能唔係你依隻,貼落都算滑,啲啲啜實有,不過完全接受。

我用原裝透明套,啱啱掂到張貼,冇頂住,冇飛邊。
我note8 上左8.0 係mcfree wo (已update device maintaince

但係呢到係360
係wo diu
btw有冇巴打係

Note8 android 8.0
用samsung gear sport

隻錶係裝到samsung pay plugin??
唔知點解我裝唔到
點樣backup個Smart Octopus因為我要食Oreo
刪除
咁我本身裡面D錢點算
會問你係咪退返定係backup去samsung ac到
唔信就算 叫你㩒又唔㩒
求救,部S8 plus 無啦啦開唔到機
部機用左大半年
話說今日用到好少電(1%)見就無電所以熄左機
點知我依家竟然叉唔到電
試過原裝同唔係原裝線都唔得
但我放上去無線叉電板,個板有著燈,但就開唔到機同黑mon
依個情況係咪粒電已經打左柴?
I dont have *** a/c how to make *** a/c???
https://www.octopus.com.hk/tc/consumer/customer-service/faq/smart-octopus/manage.html
第5點,佢個system係咁on9,要你刪先比你備份,可能怕你1ac買n張卡
你本身用samsung pay已經要開samsung ac

岩岩更新佢不停loop呢個畫面發生咩事
入唔到Recovery mode
認真我無開到...... 我就咁加張Octopus落去
你用samsung pay加到octopus咪姐係開左samsung帳號
你宜家係要搵返個samsung帳號黎backup?
定係唔backup直接升8.0?
要搵返個samsung帳號黎backup
Smart Octopus原來有得backup
個陣一出太興奮即刻上8.0
好彩都無事
其實唔backup就咁reset都可以轉落新system
我收到samsung pay 領取300獎賞通知,叫我去八達通app領取,但八達通app唔見有wo
多謝分享

S7個陣買過尼類貼,好難貼,效果又唔好,啜手又唔夠清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞