S8/S8+/ S9/S9+/Note 8討論區 (15) s8/note8幾時先更新

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
試吓熄個人化聲音
好好多,本來熄咗,部機更新完幫我開番
有冇巴打升左8.0要雙wide?
呢隻同唔如 s8果隻 4邊貼?

早2日比我夾電話夾到成張甩左出黎
大更新雙wide好啲
想問下s8點雙wide?
熄機,同時㩒實電源制、音量制+、bix制
youtube有教
taobao邊隻mon貼好用,用 uga case
打算係阿里巴巴 買專用玻璃貼同UV膠水 自己備用DIY 最少要買10張
洗唔洗買咁多
有無巴打知道邊到分期出s9 plus 最平
CSL
7398★0.9=6658.2
再分期羅
聰明台係咪而家已經冇左現有客戶平幾舊再加HSBC credit card平幾舊

岩先諗住去聰明台出機
點知到埋單前個staff先話冇得咁做
只可以either one
我話之前有嗰 friend係另一間門市平左double
佢話係另一間門市個staff做錯左
好似一路都冇得一齊用架
9折係客戶價?
再分期即係自己打去銀行做?
我冇問
岩岩想trade左部S8+佢
以我記得係可以
15蚊人仔塊專用玻璃+8 蚊條膠水,仲平過淘寶 8090,根本就係一樣貨仔
要10張起批 淘寶無人散賣,一套好鬼貴
wipe...
一直以為電影院先用哂個色域
我想問下1080p係咪一定好過720p, 我有部J5解相度得1280x720但睇野仲舒服過小米d 1920x1080, 關唔關個mon大細事 定係小米d mon渣d
舒服係個顏色到,睇野鮮艷好多,睇落去好舒服 。相反小米個1080P睇落去d色偏淺同藍,視覺効果差好鬼多, 至於清晰度分別唔大 但720P好似仲清d feel(可能個顏色好d)

我google完d人個個都話1080p好過720P就覺得怪,我之前電腦用hp原廠mon 720p d色彩同清晰度又係好睇過philips個1080p mon好多。。。 所以想了解下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞