mains 地盤請雜工 $800-1000

389 回覆
19 Like 214 Dislike
食水太深la…

你問下出面行情收幾錢啦。白紙老雜有8舊,仲要做mains,即係跟住個科文周圍行,搬下嘢only。對比起大樓嘅老雜,邊個好做d?
Mains老雜係幾得閒 冇乜野要做 成撚日見班仆街要搵地方蛇 自己就做到隻狗咁

利申:做緊地盤電工

我地接近30個地盤開緊,但老雜得14個,每區唔夠人,所以老闆出錢想請多個後生仔

幾個*
D人真係 又要高人工 又要唔辛苦
你係地盤group 請人好過啦
起碼1工食你3成
返唔返自己諗

我唔係三沙,食你水有咩意思?我地出得起錢係要人。
啲人未做過地盤先會咁講 連登請人=食水

係。d傻仔成日聽人講聽人講,淨係識企係度諗,人地已經起步啦,係得佢地原地踏步。
淨番星期日ok?
你喺呢啲小學雞forum問認真嘢
幾要耐出一次糧
拖唔拖糧
利申做緊三行
樓主個假算高..
有經驗先1k?
呢次係冇問題喎
你地睇清楚12個鐘唔係樓主講,係有條友鳩嗡

如果係雜工,唔係當咕哩咁洗
呢個價都正常
樓主個假算高..

算啦,搬搬枱枱有8舊都叫人工底,我無嘢好講
樓上話1500-1600蚊工做mains雜工果d有無介紹?我辭左份打理跟你搵食 嘆住做足25工都已經接近4皮
8舊差唔多啦 咁都屌?
今次呢個算有良心啦
我做緊個盤啲阿姐都800啦
如果請到後生仔入行就比1000啦
留住個人都好嘛
Agger
出800-1000算係咁
有d pk食你300-400
認真,5X歲請唔請
新概念,你識咩吖
算啦 係連登開請人post 都係話你食水深架喇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞