mains 地盤請雜工 $800-1000

389 回覆
19 Like 214 Dislike
你話五點收工咁9:00-9:00又係咩黎?ot?
做地盤老雜send cv

我打錯,唔係cv。係响tg留msg。
一日翻幾耐
9AM-9PM

9-9唔係我覆架,睇清楚d啦!
呢次係冇問題喎
你地睇清楚12個鐘唔係樓主講,係有條友鳩嗡

如果係雜工,唔係當咕哩咁洗
呢個價都正常
你話五點收工咁9:00-9:00又係咩黎?ot?

屌,我幾撚時有話9-9?
btw,5點後有ot錢,ot = $100/hr。
呢次係冇問題喎
你地睇清楚12個鐘唔係樓主講,係有條友鳩嗡

如果係雜工,唔係當咕哩咁洗
呢個價都正常

那,呢d咪叫醒目囉。
起碼1工食你3成
返唔返自己諗

我唔係三沙,食你水有咩意思?我地出得起錢係要人。
雜工都要留CV 做嘜鳩
mains係呢個價位
地盤起邊先近近地可以考慮

新界東,新界西,新界北。
成班傻閪唔識睇user name就屌 出面有0800-1800 白紙800(建利) 仲好意思話食水
Mains老雜係幾得閒 冇乜野要做 成撚日見班仆街要搵地方蛇 自己就做到隻狗咁

利申:做緊地盤電工
成班傻閪唔識睇user name就屌 出面有0800-1800 白紙800(建利) 仲好意思話食水

無計,太多on9仔。
下下拎caps d價黎講
啲人未做過地盤先會咁講 連登請人=食水
仆街仔食人一半,一般都係做9-5,無經驗$1200,有經驗$1500-$1600,你一個都食$400-$500,一日十個你都食人$4000-$5000

我屌你老母皮肉錢你都呃,你搵南亞佬幫你做啦

邊撚到mains 老雜有1600?我去in啊。
唔撚熟行情死撚開啦ok
私人包起做
雜工 一工9至5,有飯鐘有下午茶時間
都坐底1000

唔知出面判上判係咪真係食水咁深
想做 但係肥仔,唔醒目,好撚怕囇好撚怕熱
食水太深la…

你問下出面行情收幾錢啦。白紙老雜有8舊,仲要做mains,即係跟住個科文周圍行,搬下嘢only。對比起大樓嘅老雜,邊個好做d?
Mains老雜係幾得閒 冇乜野要做 成撚日見班仆街要搵地方蛇 自己就做到隻狗咁

利申:做緊地盤電工

我地接近30個地盤開緊,但老雜得14個,每區唔夠人,所以老闆出錢想請多個後生仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞