LiSA (織部里沙) 樂迷俱樂部 #10 中女的祈禱

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
ED啦
ED次次都話蝕住做 聽到厭
ADS又唔試下蝕住做
ED 近排咁忙
睇下佢上年炒車收左皮 做都唔L做
ED做野洗唔洗你教
上次黎都係ED?
乜花生好似不凡呀
不凡娛樂為香港其中一個主要的日本藝人演唱會主辦機構,於香港、中國內地、台灣、星加坡等不同地方舉辦或執行演唱會統籌工作。

中晒喎,好大機會
索系無特別原因應該都係比番不凡架啦
LiSA LiVE is Smile Always ~ Hong Kong 2015~

日期 Show Date: 4 July 2015 (星期六 / Sat)
地點 Venue:
麥花臣場館 - 香港九龍旺角奶路臣街38號
MacPherson Stadium - 38 Nelson Street, Mongkok, Hong Kong
時間 Time: 20:00 開演/Show starts
票價 Ticket Price: HK$680/ $480/ $380 (劃位坐位Marked Seating)
開售日期 Ticket Sale:
2014年4月20日早上10:00起發售
starts on April 20, 10:00am
售票單位 Ticket Sale:
Cityline購票通(http://www.cityline.com) / 或致電購票熱線 2111 5333/ 或親臨購票通及通利琴行售票處購票 (10am – 8pm)
Tickets available via Cityline and Tom Lee Music Outlets/ www.cityline.com/ or call ticket purchase hotline: 2111 5333 (10am – 8pm)

提前1年賣飛?
我copy咋
有無試過地藏咁睇阿姐
繼上一次LiSA來香港舉行見面會後,她又再次來香港同大家見面啦!今次LiSA將會係旺角麥花臣場館舉行她首個香港演唱會「LiSA LiVE is Smile Always ~ Hong Kong 2015~」,主辦方更公佈凡購買HK$680門票即可以參加演唱會之後的見面會,屆時LiSA還會親手送上神秘禮物

咩禮物?
複製既簽名
我一定會再返黎架 folder
有無圖可以晒下?
唔知去左邊 應該未爛既
8月拎出黎比條八婆睇
指撚住句野問佢知唔知點解
2015 7 > 2018 8
咪番左黎囉 冇話幾多年後
用粗口問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞