LiSA (織部里沙) 樂迷俱樂部 #10 中女的祈禱

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
邊夠玩
大家試下唔好講其他女仔而推得咁快
3分1個po了
一路有課fgo算唔算支持緊美海
唔算!
學我咁 用把口黎推咪得
推組合又唔等於推曬全部既
d人睇乃木坂唔通又推曬咁多個咩
之前為左抽隻泳裝美海課左4pack
果隻4星黎架播
指定4星好難抽
玩咁多都係課左2次167抽白貞 同埋幾次福袋
我....我間唔中見到cv係好女仔就會課下
而家係咪推埋morning娘?
「ANISON DREAM STAGE 2018」開催決定!

「ANISON DREAM STAGE 2018」
日期:2018年7月28日(星期六)及29日(星期日)
地點:九龍灣國際展貿中心6樓展貿廳3
查詢電郵:ads2018@ed-production.com.hk

演出歌手名單將於日後陸續公佈, 敬請密切留意!
HAAAAAAAAAAAAAAA
講個笑話比大家聽
ADS!
最尾又開唔成
「ANISON DREAM STAGE 2017」開催決定!

一年一度,我們自行企劃及營運的動畫歌聯合演唱會「ANISON DREAM STAGE」今年將會繼續舉行!我們會繼續邀請多組歌手來港為大家落力演出!今年的會場跟往年不同,會移師到旺角麥花臣場館舉行。而舉行的日期將會是11月21日星期二,敬希垂注。

「ANISON DREAM STAGE 2017」
日期:2017年11月21日(星期二)
地點:旺角麥花臣場館
(http://macstadium.hkpa.hk/)
查詢電郵:ads2017@ed-production.com.hk

演出歌手名單將於日後陸續公佈, 敬請密切留意!

上年睇得好開心呀
有藍井即買飛
你單推日本女仔....
求其一個你都買飛架啦
日本國內連影都未有 係唔係諗多左
上年都冇買啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞