征途私服永恆版

203 回覆
7 Like 7 Dislike
啱啱仲開到GAME

而家話 硬件加速的Direct X不可用

點算
你試下更新一下Direct X因為我都未試過呀
我都試過,好多私服都係咁顯示,我自己就關左防毒,然後解壓完確定入到遊戲,再開番防毒
巴打 game入面有人話刪檔

係咪真係刪?
冇刪呀,開服了唔會再刪架
DL左 但安唔到
加我TG https://t.me/Yourname1110
明天7點重新開服,服務器被惡意註冊了[/i]
各位巴打來支援下
巴打仲未登入到 仲話維護緊
3點已經開左啦喎
巴打登錄器亂碼,點算,帳號都唔知點註冊,同埋係咪有2個ser?
你網頁度有注冊賬號,但係禁唔入,究竟要點註冊,登錄器亂碼係咪正常?
用microsoft applocale開就冇亂碼

btw 樓主 我個AC冇咗 係咪有咩問題

用左都係咁,唔通唔係簡體字黎?

不如魔天輪巴打教下我,啲亂碼係寫咩,我睇唔明,唔知點註冊
巴打,問題解決到未?
一個SER炸,但兩條線路
Microsoft applocale win10用唔到,有另一個解亂碼防毒會自動刪除,解唔到亂碼,註冊果度係寫咩?個圖唔知點解會反轉左,係得我影出黎個版係亂碼,依家唔知點註冊帳號。

唔知張圖幫唔幫到你,仲有另一個軟件係Locale Emulator 呢個同Microsoft applocale功能差唔多,幾好用
唔該晒,不過我禁註冊帳號,上面啲野會消失,係咪註冊唔到?入到game打返個帳號,佢話錯誤
或者試下揀咗個ser先再註冊
密碼同超級密碼要唔同
賬號要係email
佢要揀左ser先禁到出黎,email要用邊個,雅虎,gmail都試過,都註冊唔到。依家較左電腦用簡體成功左一半簡體一半亂碼,我註冊完係下面有行字係亂碼唔知佢寫咩。。。最後都係唔知點註冊
Locale Emulator用呢個check下
純數字既email成功機會大啲
自己作個就應該得
巴打我岩岩先註冊完都入到喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞