征途私服永恆版

203 回覆
7 Like 7 Dislike
1~2年前棄咗坑,但棄之前交咗個帳比其他人代管,而家他仲玩緊,我個帳最近一次見係216等,佢本人個正ac應該高多2~3等。
官方服依加太多變態野出現,後加入好難玩到
燒錢game
我細細個就消左幾萬啦,果時唔識玩用哂d金子買野再賣去NPC拎銀子,依加諗番都癡左線
咁巴打都幾慘下

我算係中期加入(仲有密銀寶盒抽),果時都覺得幾好玩,唔係咁多課金嘢,但後期真係唔燒錢就玩唔落去。

所以都幾期待你呢個私服,有時間我會去睇下
寶盒又係一個伏黎既,D機率睇番官方既機率,中大獎既機率少於1%,或者咁講,只有3個人可以中
相對後期嘅裝備,寶盒我覺得都仲可以接受, 尤其係+10翅膀,開紫金龍宮。。。。點都抽唔中,可能我黑仔掛
但寶箱太呃錢啦,我果時玩左幾千都抽唔中好裝備,出埋D金符王符
聽晚7點開服啦
主程式點DL 我早排都想玩番征途
我試過台服 陸服 網頁版征途都玩唔到
http://zt.ztgame.com/download.shtml
呢到可以下載
用完整客戶端就可以啦

今晚7點等你
主程式點DL 我早排都想玩番征途
我試過台服 陸服 網頁版征途都玩唔到
http://zt.ztgame.com/download.shtml
呢到可以下載
用完整客戶端就可以啦

今晚7點等你

我要聽晚先玩 留個tg比我 聽晚add你
我唔係好識點share,不如你share比我我加你啦
我06岩岩開服玩左1年左右冇玩,果時玩齊國之後轉漢國。果時冇課金,最期待每個月出工資抽12定13星裝。
巴打黎一齊玩啦,仲有一個鐘開服啦
係呀,但係懷舊為主,你玩過就知,回憶當年
正呀,想挽翻呢隻game好耐
黎啦,好多人玩緊啦
呢隻舊game,10年前既機都應該得
巴打 我開唔到AC 登錄器個到揀好第一個SER 都開唔到AC
開到了 但係個畫面唔知做咩
你要下載一個新既客戶端呀,你之前應該裝左唔同版本
巴打我無辦法玩,永恆征途一解壓,防毒自動刪除
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞