阿智吹雞鬥姐夫 (120)

1001 回覆
39 Like 11 Dislike
身邊班女仔朋友開始扮曬野 po曬story snapchat影張poster話好期待 臨上畫先黎突然鍾意嘅人真係好煩
有咩所謂
又唔會好影響到人
同果啲週期性睇波撚一樣
黎緊世界盃又一埋

MESSI係西班牙架嘛
佢地鍾意咩人係視乎個其有咩廣告
又一城個booth一開 一定成班女去同daddy套甲自拍打卡 po曬相話iron man真係好型
老老豆豆
睇咁多套以黎都係walk in
最多前2日上網買定

今次早成3個星期真係第一次
最撚憎呢啲忽然fans
次次見到佢地話自己好中意superhero就心諗你班死港女識條鐵咩
平時就笑人幼稚...到有戲上時就忽然fans
咪撚黎啦,阻住晒D呢D忽然fans
一陣睇睇下又乜都唔明問問問,ie
從來未聽過佢地講睇開 可能人都未分得清 突然勁鍾意
其實我都係絲
唔好淨係講女 男都唔少
以前返學有個柒頭
MARVEL片上就係到亂鳩UP答D負LV女問題
D負LV當佢MARVEL百科咁
我次次聽到都笑死
雷神拎住斧頭好正,
見佢FB仲有條片影其他精品,
但第一日D VIP會唔會掃晒架
追開marvel既女仔特別有吸引力
marvel百科
早排同個同學傾傾下bp 佢突然同我講佢女朋友分唔到d人 一路睇一路問 但佢講嗰時個樣勁sweet 我勁想反白眼 睇唔明都唔好問住啦好心
That's exactly what the highly anticipated film is doing though two weeks before its release. Infinity War is clearly outpacing Black Panther by a margin of two to one in Fandango ticket presales and is actually selling more presale tickets than the last seven Marvel Studios projects combined.

除左乜柒都唔知果d 睇完懶人包就扮大袋果d都好撚煩
D content farm又唔撚做fact check聽到班大袋扮晒專家唔知嬲定笑好
仲有只係睇avengers果堆
Bucky係邊個都要解釋就知道無可能同負level睇
如果我男朋友一路睇一路鳩問我一定想斬開佢幾碌
人嚟啊
又有人放閃啊
所以睇首場應該會少啲呢種係咁問野嘅人
呢啲忽然fans邊會咁神心睇首場
好彩身邊無呢啲嘅人
淨係有啲會將DC 英雄講做係MARVEL 嘅英雄
但同時身邊都好少人會討論MARVEL 所以有時候想搵人討論都難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞