鬥貼家產, 3zero VS 我唔係屈機男

1001 回覆
625 Like 35 Dislike
其實點解要玩鬥捐錢?d錢自己辛辛苦苦搵反黎,我鍾意買車買樓拎去玩係我自己enjoy,點解好地地要俾人?
得間未撚供完既自住樓都可以拎黎曬
咁佢地2個要威,捐錢係一個好方法
不如我個留言多個20個正皮就開波?
摺埋慳番淡氣黎供樓啦
高登柒頭回顧 屈機男
https://lihkg.com/thread/64383/page/1?ref=ios

點解呢條撚樣可以咁厚面皮
捐少少錢就無錢enjoy 咁仲有咩好鬥 ?夠唔夠錢開飯啊
O乜9k 而家99%係要你同12m樓呀
捐錢捐極所係5/6位數 有乜用呀
又鬥到1001都未捐
打和啦兩條垃圾
我隨時ok鬥捐錢
O乜9k 而家99%係要你同12m樓呀
捐錢捐極所係5/6位數 有乜用呀

99%😂
咁姐係佢其實唔係好有錢,要捐既金額已經超過佢可捐既上限,咁樣輸都好合理
冇記錯屈狗之前比米sir秒左?
咪就係 mud鳩第三方 捐你老母西錢咩 捐錢有mud撚野好睇
1200萬樓ar 呢道貼出黎啦
捐完5/6位數又點 出得黎返工,捐5/6位數都唔會覺得西利成點
要講有錢 8位數樓先係重點
兩件垃圾廢港閪
同我講係香港有層未供完巿值千二萬既樓我覺得唔撚出奇

同我講條友係連登鬥氣捐十萬出黎我就真係佩服

理撚得你捐左十萬之後日日去洗碗開飯
屈蛇我G錯了
同我講係香港有層未供完巿值千二萬既樓我覺得唔撚出奇

同我講條友係連登鬥氣捐十萬出黎我就真係佩服

理撚得你捐左十萬之後日日去洗碗開飯

我無錢。

但使乜要你認同?
捐錢扣稅冇乜意思,係就買粒鑽戒之後拍片掉落海
鬥貼家產, 3zero VS 我唔係屈機男 2 總結

https://lihkg.com/t/623280/1?ref=android
賽事總結

我唔係屈機男 圖:

3zero 圖:

講真. 頂樓規則已經講得清清楚: A,B雙方輪流貼資產, 如車, 樓, 收入等最近期證明文件(可遮掩個人資料).

我錢唔係多, 但邊個想博大霧, 其實好清楚.

一叫屈狗貼樓證明, 屈狗仲扮訓想了事, 大家有眼睇.

如有人覺得我老屈佢,歡迎提出

好簡單啫,由廣大巴打們投票決定誰勝誰負, 睇正負評就知。

屈機男出左名無料扮四條 啲圖都唔知邊到拎返黎
鬥貼家產, 3zero VS 我唔係屈機男 2 總結

https://lihkg.com/t/623280/1?ref=android

明知條撚樣拎唔到出黎,仲叫佢拎8位數樓,咁此post已完
拎15/6位數出黎捐 做左先啦
100K 同990K都差好遠
得罪講句,佢2條撚樣6位數都唔知捐唔捐到
就推到1001,九成都係廢話
樓主決心好大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞