取消adobe 煩撚過取消有線

70 回覆
98 Like 3 Dislike
個陣佢加價send email問我續唔續 但唔續個制係要㩒好多版先有
但比起打電話依樣已經冇咁煩
用online chat cut到喎
用得著就唔貴
幾百蚊一個月有咁多app用
半個job錢都唔止啦
我早兩個月租錯plan俾左錢
即時上網cut舊再重join另一個plan
第二日已經見到信用卡有三筆交易係-$68, +$68, - $68 有咁難cut咩
好彩一早唔用沐浴露
本身睇policy話管理帳號果到有cancel button架嘛。到想取消根本無呢個制
唔係做design食飯唔好用adobe啊
玩影相都要用架
有冇收到confirmation email? 我之前用online客服搞好快

我都係online客服搞勁快搞掂
YEAR PLAN無嫁

得某D先有
我係打去客服 佢再sd條link黎 話咩未到期中止合約要比二百幾蚊違約費 但明明係佢自己幫我自動續約
adobe呢個個別例子 呢個情況就算用老翻都好合理
無人會明知自找麻煩都照盅個頭埋去
嘩原來咁架
之前都想玩佢個試用,但要入信用卡資料就不了
最憎dark patterns
冇得買斷好濕鳩
依加行 cloud ma , 唔做訂閱型,條數計唔掂

而且咁樣做局你年年renew 同用新版,舊版d support 又可減少
係網上join 咗試用plan

屌 個網上取消option 係廢嘅

取消要係office hour打電話

打又唔撚通 即係迫收我錢姐dklm !

有無過來人有方法取消到..
下次用tap&go登記啦, 無錢睇佢點扣

哩個真
好多subscription式嘅服務我都綁tap&go
貪佢扣唔到錢
好多時 係d 搵食架生就廢事用老翻啦
不過垃圾都真係幾垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞