取消adobe 煩撚過取消有線

70 回覆
98 Like 3 Dislike
難CUT一回事, 唔代表你要用老翻
我之前翻工到用,公司裝又麻煩,要勁多程序。所以咪自己裝囉
屌 問題係佢繼續收錢
可能我好彩 佢好快幫我搞好 冇再收
不過online客服好似係唔知大陸定台灣
月plan 唔係有個自動續期取消?

淘寶有學生版代訂,2100 左右一年

貴過自己搞1700少少,如果長用又冇朋友係學生,可以考慮下
原來都幾多人支持正版,I’m not alone
咁係咪收只係收多你一個月?
但真係好L貴
所以直接用破解
上網搵客服, 佢會幫你搞

但佢會有office hour
昨天買了而家睇完個Post有D擔心,早知就買Capture One
不過我都認同取消adobe慘過食屎
有用過其他subscription式軟件,通常有另一個貴價版比你買斷,不過無得更新同fix bug,當其他系列功能升級,你有機會變孤兒仔
佢地公司policy根本係有心scam鳩人 勁仆街 以後adobe只會用老番
上次ps幫我auto renew左一年, 我打去一cut就cut到,仲refund埋,是咪我好彩
極難cut
你話同CS講想cut就會叫你去取消subscript
但你要取消又要你夠一年
夠左一年又會自動續
根本就係一個騙局
班客服好似死撚咗咁 踢一踢先郁下
但果次幫我個客服好好, 又話CUT果個一年計劃要罰錢, 我都諗住是柒但比佢罰2舊水算

點知佢比我果條LINK都唔撚WORK

之後佢直頭唔撚收我錢幫我CANCEL左
果條LINK 係果D付款LINK黎
嚴格黎講係因為我過左下一個月第一兩日先搵客服,所以我俾埋果一個月既subscription
你好彩咋 上次個客服兜兜轉轉拖咗我幾日
問啲答啲
上年join左學生個plan
今年要RS
Adobe 自動幫我轉左正價
同佢個cs講 話會幫我轉返做學生plan
點知繼續收我正價
我cut過2次都成功,係用佢個online chat cut的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞