【1 月新番】OVERLORD II【集中討論 5】【完!】

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
我都唔記得 好似係其他女僕口中講
小迪個件道具係完成品黎 內含十階既魔法
係件野就係佢個創造者所造出黎既消耗性道具 用左就無 所以當時小迪個表情係有d唔捨得

安茲唔知係咪睇得出小迪既感受
就送左件效果比較差既失敗品佢為代替比佢 仲暗示要佢用左呢件野佢 咁小迪就可以保住原先個件完成品
所以佢好感激安茲大人
今集個cosplay 裝勁正lor,一望即硬
其實好多介紹都寫到明佢係大墳地最撚腹黑既偽娘
呢個十金
接受唔到sorry 我比夏提雅口爆好過
比夏提雅屌
今集個cosplay 裝勁正lor,一望即硬
呢個真
夏狗呢個look 真係好正
一提到傾國傾城 遲早安茲都會發現件野係教國搞出黎
到時睇怕戲都唔駛做 直接滅國將佢地移為平地就算
好撚想睇到呢一幕
恐怖公 八指 起 王國好漢(下)有講
佢地比馬雷帶哂去恐佈公到

女性守護者+女性角色
除咗 安特瑪 (蟲女僕)之外 冇女性會去
而且書入面形容 比曱甴咬 搞到八指 堆人 唔夠膽食固體食物 一食就想嘔
又有山羊睇
好撚淫
唔知絕死打唔打得嬴5隻山羊
王國班士兵無做咩都要陪山羊玩
教國搞到安茲要自己親手殺左自己守護者
呢條罪睇怕唔只山羊咁簡單
山羊雖然絕望,但都算無痛的死
我估後面玩到要全民植入恐佈公
絕死 話晒都玩家後代 加上係作者欽點呢個世界既overlord
開神人mode加世界級道具或者有可能打得贏
不過對住班一百級都係
收入後宮未唔洗死
5隻1百級真係難搞d
夠打一隻 但五隻山羊圍佢肯定唔夠打 一隻山羊都差唔多90
山羊有100咩 印象好似講過80幾90
btw夏提雅得同性既經驗
90級
絕死最盡都係呢個 level
但佢有神裝
隻揪應該贏
但俾5隻圍就難講
你當90 絕死有人話「可能」接近90
但都係估 續隻打 如果有世界道具加一大堆補師補品應該有可能 圍毆就肯定死硬無得打
安茲係yggdrasil都算中上級玩家 但最多都只係試過叫兩隻定唔知幾隻 可想而知五隻就算係ygg遊戲入面都已經係驚人數量 何況係向呢個世界

我仲記得個時安茲大人興奮個樣 同隔離帝國個副官
相映成趣
收入後宮有幾難
幫佢搞掂佢仇家精靈王
仲可以比雙子多件玩具 一石二鳥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞