[PS4]GTA V Online 集中討論區(4)

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
複製完架車賣唔到 佢話唔比賣多過5萬既車 應該點做
係咪每賣一部複製車都要一個全新的車牌

複製完架車賣唔到 佢話唔比賣多過5萬既車 應該點做

1.一個複製車專用的車牌

2.去改車王轉一個新自制車牌
我有轉車牌啊 轉完都係咁
一定要用班尼車 超跑唔得
岩岩成功改到一架車既車牌 點解改極都改唔到第二次
係咪班尼車?改到車牌個架應該係你真金白銀買返黎 改唔到個架係bug岀黎

bug完唔敢賣住
我唔係好明 我而家岩岩開始bug車 bug左2架諗住轉車牌賣一架就已經換唔到車牌
個情況係o係個app到改到 game入面都收到msg話要我去改車王換車牌,但入到去又換唔到個制換車牌
Del左個車牌 開過第二個新車牌再訂
都係咁。。。係咪要bug過另一架車?
理論上蟹左
蟹左姐係點
蟹貨 即係啲台灣佬講嘅髒車 賣唔岀
要用RH8 COVER番先得
新手想問Android機點裝ifruit?
https://m.gamer.com.tw/forum/Co.php?bsn=4737&snB=271896
我用呢個
不過得左一次之後又係入唔到
唔該晒巴打
不過跟足佢做法 裝完load入去話應用資料下載失敗
確認沒放錯可是依然出現應用資料下載失敗之類的話請直接重新開機吧

記著!!!!!!!!一定要把OBB內部文件放進去SD卡/Android/OBB/裡頭!!

是SD卡/Android/OBB/com.rockstargames.ifruit
SD卡/Android/OBB/com.rockstargames.ifruit
SD卡/Android/OBB/com.rockstargames.ifruit

因為很重要所以說三次
位置無錯 重新開機過幾之都唔得
會唔會版本太舊?

利申 科技白痴
得左了 感謝各位巴打
剩係試過成功入過一次 申請到一次車牌
唔該哂
今次到我唔得啦
down完之後點搞
開唔到又搵唔到佢down左係邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞