[重開]集結連登力量 今晚八點向名校secret 宣戰

482 回覆
605 Like 29 Dislike
初稿 大家可以八點嗰陣inbox佢地 (小弟文筆較差 希望有巴絲可以幫我改下呢段嘅字眼)

本人於討論區發現有作者向貴 專頁投稿 文章發表使用簡體字的壞處及排除使用簡體字 但貴 專頁發佈文章時卻加入非作者原意的字句 加插港人自卑的意見 曲解作者的文章 有機會令讀者受影響 現正希望貴 專頁能夠公開澄清及道歉 並給作者合理交代
同埋一邊屌鳩人地用簡體字, 一邊就左一句90後 右一句00後果D係咪自打嘴巴
跟本D什麼後什麼後既詞語就係支那傳落黎, 將你班撚樣分黨分派等你地自己互相批鬥

成班一路用蝗語蝗詞一路屌人用簡體真係好撚好笑
佢地有錯 我地真係乜都唔做?連登仔咁唔鍾意個page 呢個係大好機會去搞佢地 我係想更加多人知道佢地個page係幾咁差 但喺呢道講係唔夠㗎 唔支持嘅留個負評咪算 可唔可以唔好潑冷水
佢ig又del post
今次del咩post?
唔鐘意一個Page就唔share, unfollow , unlike, hide all, report
進一步就叫你身邊既人唔share, unfollow, unlike, hide all, report
佢地唔肯就unfriend

對一個Facebook Page最大影響係無人討論無人回應無reaction
咁facebook既algo就會將佢係newsfeed既排名推後 久而久之就會收皮

屌你又要想人死, 又唔撚識玩, 剩係識發細路仔脾氣, 成熟D啦

facebook page就梗係獨裁架啦, 個admin係人地到, 一個多人討論多liker多reaction既page係值錢的, 你估真係比個平台你發聲咁單純?
希望可以有多啲人留言支持 呢次唔係咩小朋友齊打交 唔係佢地仆街佢地嘅事 而係睇嘅人都係依家嘅中學生 我唔希望佢地會受到個page嘅影響 因為佢地確實係香港嘅未來
Push
你覺得我開post嘅用意唔係咁咩? 我有呼籲到啲人 叫佢地share同杯葛喎
初稿 大家可以八點嗰陣inbox佢地 (小弟文筆較差 希望有巴絲可以幫我改下呢段嘅字眼)

本人於討論區發現有作者向貴 專頁投稿 文章發表使用簡體字的壞處及排除使用簡體字 但貴 專頁發佈文章時卻加入非作者原意的字句 加插港人自卑的意見 曲解作者的文章 有機會令讀者受影響 現正希望貴 專頁能夠公開澄清及道歉 並給作者合理交代

做乜鳩
標點符號斬冇個,睇撚死人
標點符號冇個,睇撚死人

習慣隔一格 對唔住
可唔可以幫我推上熱門
How to do?
正評
連登童子軍出征
Report嗱屌
垃圾page
不外乎舉報嗰啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞