[重開]集結連登力量 今晚八點向名校secret 宣戰

482 回覆
605 Like 29 Dislike
因為上個post講得唔夠清楚 我喺度再開多次post 對唔住咁多位巴絲

舊post 會有多少少其他對話圖
[多圖]集結連登力量 今晚八點向狗校secrets開戰
https://lihkg.com/thread/611289/page/4?ref=ios

事源我喺連登見到名校secret呢個post

之後我去咗投稿發表自己嘅意見 一共投咗兩次 當時我要求佢地幫我post喺ig 佢地應承咗 但只係post咗第二篇 同時喺張圖度加多咗個caption 而個caption係會曲解其他人對我篇文章嘅睇法 亦都唔係我想表達嘅意見

原圖

Ig post

如果有睇內容 就知道我根本唔係想表達香港人自卑 而係想叫香港人畀啲骨氣 唔好因為慳幾筆而用簡體字 但係佢嘅caption好明顯會影響讀者對我篇文章嘅睇法 佢地嘅行為確實係別有用心

希望大家可以幫我手 張呢個post嘅內容分享出去 畀更多人知道呢個page嘅行為係有幾咁獨裁 同時如果呢個pace嘅admin有機會睇到呢個post嘅話 希望你地可以畀個交待我 點解唔問清楚我需唔需要另加caption 加嘅時候點解唔問清楚我想表達嘅訊息 並且重新post過我嘅文章 澄清返我想表達嘅訊息 以及公開道歉
另外我喺度再次為使用「00後」呢個詞彙作出道歉 我並無意標籤任何人 只係想概括現時嘅「中學生」如有任何人因為呢個詞語感到不滿 對唔住 我唔會再用
我就係呢個正常人 希望大家可以好似呢個post咁支持我 我希望可以得到合理嘅解釋 向公眾作出澄清
名校secrets終於有正常人講野
https://lihkg.com/thread/605298/page/1?ref=ios
支持巴打
我知道有唔少中學生係有上連登 希望你地可以分享呢件事畀你地嘅同學睇 杯葛呢個page
對唔住 我諗住有圖就夠 唔該哂
lm
Push
雖然知冇用 而家啲00後都係唔會理
但至少可以令大家關注到個問題
幫推
此帖必 👎🏻
簡體字同5p字唔同 同埋如果你肯正經啲捉錯字 又或者用強硬嘅手法 相信好多連登仔都會受你嗰套 但係你又用埋啲戇鳩方法 左左右右咁 其實你有份引發更多嘅人特登打錯字嚟撚鳩你
連登要吹雞真係難咗啲
不過支持
lm
宣乜撚野戰 就算你幾有道理都好個場係人地既
你係人地個場玩 人地加乜鳩都吹佢唔漲
你估而家仲係5P果個年代 可以人肉DDOS整死一個科林?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞