[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 集中討論區(3)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
果陣GGEN焗聽OP2架
你係咪打咗17版
打唔打得死個boss
菁英要25000 一下死0改點打
MF初參係L唔係Z2,當時根本勁到仆街
人人空宇S反應彈MDE彈亂射,有人布雷拉又有合體技
唔計呢樣,萊德同機體性能本身都微妙
天獄有番DX即刻比下去
唔會打唔想試
又真係唔可以反對mf d反應彈 好野黎 z3復活左 天獄篇一開始靠佢地清卒
10改翼霸先打16XXXX
我估要10改泰坦3+10改援攻先秒到
女主俾導師「洗禮」嗰度好有薄本潛質
個劇本無咩重心 主線唔知想點
個魔法世界故事可能要老屎忽先代入到
唔記得左 杜洛華最痛果招總攻擊以前係咪試過不可移動武器 重炮手又好用左好多
果集用左頭幾關既感想就係空宇S都咁唔閃得,我究竟係咪用緊macross系列
之後有武裝機甲/新婚合體/大空魔龍/EVA就已經完全遺忘左佢地
睇過下圖
第一下都係咁諗
我無得救
打到廿幾關
G SELF招又少 家姐廢過廢鐵
到底幾時先有卒仔超越到festum
突擊10sp好用 不過部機暫時係幾廢
Uc d人番黎即刻換左靈格斯比佢玩
我當時又唔覺特別差,五改+搭配好partnet無咩人高過50%命中,後段有人換左SP同布雷拉組隊基本上人地打親都係0%
零改就另計
依家放置左西蒙比佢每關升一rank算 暫時d野仲未打得佢死 練下玩下其他野先
你仲要諗下布雷拉算後期先加入
當初仲諗住佢會幫skull小隊原創番招d formation,點知真係可以乜柒都冇
同期其他作品已經齊哂腳同合體技,仲撚會用個能力值麻麻又冇朋友既阿魯特鳩fing咩
第17版就已經冇位唔想出個對gay 佬
新參戰嚟講都算廢
已經升爆對基友同HINA
隻比森放入雪櫃
啲出擊位好緊
去到ux以為有得威返,結果又被班真實系屌打
單體出擊係咁,冇計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞