[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰X 集中討論區(3)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
今集女主角靚好多
可以j
咩啊係唔俾gameover之後直接retry,唔係唔可以load 中途save(continue)

即係同以前一樣,反而唔知普通mode係咪改咗retry都攞到
其實有幾難明,咪同以前一樣輸左撳retry冇sr,但係正常人輸左都唔會撳retry,一係load返中途save一係就load返上一關save改機set野再打過
隻 game仲係太貴,趁而家爆一次V 二周目先,每次用量產f91就好期待隻X會點,日文版低過500 即入
我仲以為同以前唔同
個人覺得精英mode難玩啲好玩啲,利用地形精神等等多過普通mode,普通雖然有得拎sr但太易玩,同埋sr都唔難拎黎黎去去都係過堆野
最主要係禁全滅play
以前好多人全滅play 99lv打飛機
菁英mode打到第一次分歧之後個關對面已經5改,boss級仲會有5改bonus
打到最後會唔會部部卒機都全改bonus咁出黎架
http://bbs.a9vg.com/thread-5331142-1-1.html

有冇人之前有dl到d歌
我打到呢個位啲機3改或以下,除咗某幾部多血嘅基本上敵turn要鳩防先唔使死
In財布rush we trust
得一個生日有加速
屌睇黎g自己除左perfect pack之外唔會有其他背包比你用
其實精英mode即係同以前冇sr個陣一樣
啲敵機勁咗難打咗
第17關 沉睡的惡魔 應該點一下KO個骨仔?
千歲個樣怪怪地
新手同問
係咪要儲錢谷行天元一下鑽爆佢
主角新招型撚到
專登留言表達一下本人興奮既心情
口味依d野不嬲都人人唔同架啦
用泰坦3加主角
阿九仲靚lor好冇
個含撚嘴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞