黃子華搶飛交流區3

1001 回覆
24 Like 6 Dislike
想問下得我有dbs同omi 我女朋友冇
咁我買唔買到比佢入場?
唔得架 弱智唔比入場
除咗不停f5仲有咩方法買到飛?
點解dbs對新客送飛,對舊客就咁閪,㩒撚成6-7個鐘都入唔到去
周杰倫都無飛?
仲有冇人打電話
想問下得我有dbs同omi 我女朋友冇
咁我買唔買到比佢入場?

有張飛仲擔心個omni
你睇下黃牛就知啦
唔得會俾人DQ 仲要你賠番3月到7月d糧出黎
笑左
佢條款寫明dbs 有權取消佢但唔代表一定要取消佢
原來會比人DQ 好恐怖呀呢個世界
有冇人畀官網fake左去 按不到poster 呢頁?
好似琴晚redirect左去呢頁

http://www.aegpromotion.com/tzewah2018/tzewah2018.html
屌你老母 入親poster之後click黃子華就500
10次都嚟啦
點撚樣咖個網
跪求兩張飛 280 380 480都得,任何日子

Tg @Ksw913
我都覺佢唔會取消
周杰倫都敵唔過垃圾aeg呀
雖然應該冇白痴明知冇登記omni 都今日買
其實宜家賣晒未
聽朝仲有機會
賣晒
9點到而家都未通過
辛苦哂,追成日巴打d 料最實用
有冇人畀官網fake左去 按不到poster 呢頁?
好似琴晚redirect左去呢頁

http://www.aegpromotion.com/tzewah2018/tzewah2018.html

今朝係 勁陰濕
無omni dq的票幾時放番出黎?

聽日另一批票多唔多?
呢兩日買完既人會係4月中收到confirmation sms通知購票成功與否,另一批票都係標準數量
除咗不停f5仲有咩方法買到飛?
點解dbs對新客送飛,對舊客就咁閪,㩒撚成6-7個鐘都入唔到去
好難滿足大眾 除左F5都無的了,其實新客送2張380飛都唔係話真係超多人申請,今日買唔到飛老實講都唔關DBS事既,都係aeg賣啫

我今日先申請張platinum
唔知有無得送呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞