黃子華搶飛交流區3

1001 回覆
24 Like 6 Dislike

食屎啦aeg
唔係。已call過DBS證實

簽夠7000仲要再抽?
門票數量有限,送完即止。如門票送罄,本行有權以其他場次的門票或以「10%現金回贈」代替而毋須另行通知。
申請果時冇睇到

其實所有迎新都係咁講
保障佢自己姐
真係唔洗理
有冇人喺 viagogo.com.hk 買飛?
嗰邊好多人放... 不過價錢就...
簽夠7K都冇既話一定屌撚到佢上天
完全未入到過,好撚灰
其實點玩買賣
未收到都可以掛售
放心 入過買唔到既比你更灰
入到去好似咩飛都冇哂咁...
日日 680 480都可提供的門票數量不足,請重新選擇
你賣完咪寄飛
完 SHOW 咪收錢
應該清晒
+ 額外「黃子華棟篤笑2018」首場HK$880門票2張(「額外門票」)只適用於 i) 由2018年3月1日至15日(「推廣期」)透過本行網頁遞交申請表;ii) 於申請日期後一個月內交回所有須附文件並獲本行成功批核主卡;及iii) 已揀選「黃子華棟篤笑2018」HK$380門票2張作為迎新優惠,並於2018年6月10日或之前確認新卡的新客戶。符合以上條件的新客戶方合資格參加抽獎,名額10名。每位合資格的新客戶可獲抽獎機會一次及最多只可獲獎一次。詳情請按此。
聽日究竟有冇另一批飛?
講緊880
頂,入到禁極都話冇飛,之後仲要time out
我頭先Timeout噤上一頁就可以繼續

我都禁左上一頁,再禁日期買飛又time out
呢個係抽880飛WO
sor, 近視
其實收到果d真係秒收,
佢server busy,搞到最後一下send唔出email, 等佢處理下,應該會後補email.
aeg fb
DBS信用卡「黃子華棟篤笑2018」優先訂票 特別聲明:有客戶向我們查詢,AEG是否曾有發出過購票相關Whatsapp訊息。AEG特此聲明所有Whatsapp短訊並非由本公司及職員發出,提醒消費者勿誤信不實資訊,小心受騙。
唔係。已call過DBS證實

簽夠7000仲要再抽?
門票數量有限,送完即止。如門票送罄,本行有權以其他場次的門票或以「10%現金回贈」代替而毋須另行通知。
申請果時冇睇到

其實所有迎新都係咁講
保障佢自己姐
真係唔洗理
簽夠7K都冇既話一定屌撚到佢上天

其實廣告冇講數量有限但剩係條款有寫,如果簽夠都冇飛算唔算違反商品說明

申請左未收卡,feel到有機走數
i know that feel bro
*持卡人如欲於DBS Omni會員優先訂票期參與優先訂票服務,主要持卡人必須於2018年3月25日或以之前透過DBS Omni手機應用程式或網頁go.dbs.com/hk-registration以任可一張適用信用卡成功登記DBS Omni帳戶。否則,銀行有權取消所有成功的訂購而毋須另行通知。
你都就死全家 都賣唔切架啦
login check 下
同你個名一撚樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞