千其唔好買bose呢個牌子

130 回覆
32 Like 147 Dislike
馬路如虎口,特登設計等你聽到d人耳同車聲。但你你講到咁大聲
上個月先拎左部mini2去整
服務勁好wo 整完仲可以送去你office比你
DHL嚟收,成盒新嘅DHL送返嚟
Qc25仲乜事都冇囉
依家佢叫人唔好買呢個子喎,qc25唔係佢出㗎

睇標題咩
前年11月喺美帝買咗條qc25
日日返工放工lunch 瞓晏覺都用
重度使用
到而家都無問題
琴日仲係度留言
岩岩搭搭下車個bose已經冇哂聲
想問問邊到保養?
想問埋洗唔洗單/盒 我好似扔哂
仆街好撚邪
我隻mini用左七年,仲好地地喎。
開下閂下又有返聲
仆街了 希望唔好再壞
岩呀, 唔值得買, 買左2次都好伏
個companion 5 用左8年都未壞, 想換都唔得
個qc30 除左個cancellation同用到10粒鐘外, 都唔知有咩好
🦀]引用[/quote]m8ii7
之前用qc20, qc35一出就換
俾qc20用左4年都有,依家我老母用緊係粒電壞壞地,其他一切正常
反而qc35太大舊,好多時懶帶出街,變左係屋企睇電視用多
用得耐係正常囉
但咁多巴打都用一陣就壞就知咩事啦
用b&o啦, 真心好聲過bose, amazon成日有特價, 平香港成半
唔理用咩啦 死都唔會再用Bose
亦都冇好似其他on9仔所講話用beats
唔好買佢啲藍牙耳機
粒電出過事
咪害人喇
Bose QuietControl 開心使用,之前美國特價翻新品。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞