千其唔好買bose呢個牌子

130 回覆
32 Like 147 Dislike
利伸用緊QC35 soundlink micro

呢D講唔掂就消委會見
收得人咁貴都唔換.
已經4年,仲係咁新淨。目前Bose d mobile speaker都唔夠佢個音質好

佢隻soundmini 2 用左幾年仲好好聲喎
一年前試過佢地d sound bar, 覺得唔係好掂cp 值勁低,但唔知點解佢地勁多分店,唔通真係咁好賣。
我都有用Bose SoundLink Revolve
用左成年都無事
期間都跌過一次
舊膠崩左少少
但係都好正常
一切運作正常

係唔係你一路keep住叉電?
我平時都唔係成日叉,用左叉, 無咩電先叉

我覺得聲ok , 回音及穿透力都ok幾好
都係1-2千蚊 差唔多喎

上次logictech 個嗽叭咪更唔值得
我見同一隻型號有啲係made in malaysia
BOSE 出名好用同售後服務好 ... 我諗真係你唔好彩.
應該睇下保養 T&C 講粒電保幾耐.

好多人唔知 D 電子仆街野, 粒電可以保短過部機咁撚鳩
買咗QC35 ii 冇耐,好驚添
用緊第一代 mdr-1000x
踏入第2年 狀態大好
保養完前仲換個新頭箍
用得好地地
me too
有個soundlink mini ii 用左一年都冇就壞左
上網睇話咩啲電用盡左未插翻叉電
跟住無論點叉都係叉唔到
攞去整要成9舊水
用b&o留名
剷撚左啦 咪又係咁
啱啱買完先睇到呢個post
多謝你
買左咩?
我有d想買佢新果隻soundsport free
但係而家用緊soundsport
我用左soundlink mini ii 兩年左右壞,沙聲。明明d電未用晒,但係就開唔到機,要插住叉電先至開得返。最後比左800定900整返。
marshall 啲聲好差啵
No high no low must be nose
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞