[感謝偉大的伊巴謙莫域🦁🔴⚫️⚪️]曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區[301]

1001 回覆
59 Like 13 Dislike
希望有爆閘狗整合list放係po頭
等各位手足block晒啲爆閘狗
好少返去
成個叔叔咁點同人溝通
唔好串佢啦
佢係我表弟嚟
WE ARE UNITED 無聊日子 都有意思 很多趣事
傻笑真趣緻 尤其樣子 古怪我知 再添趣事

I LOVE MY 伊巴 Carrick 愛她快樂吧……是我家……笑吧……歡笑吧……溫馨我家
連格真趣緻 尤其樣子 古怪我知 再添趣事

I LOVE MY 伊巴 Carrick 愛她快樂吧……是我家……笑吧……歡笑吧……溫馨我家

Ok 呢part唔洗改
改得最好係呢part

I LOVE MY 伊巴 Carrick 愛她快樂吧……是我家……笑吧……歡笑吧……Man United
樓上小圈子討論完全插唔到嘴
連格仍未說話 已叫每位快樂吧
楊格真趣緻 尤其食屎 Pogba我知 再添趣事
樓上成班教友
楊格真趣緻 尤其食屎 Pogba我知 再添趣事

Rich
有冇手足打fifa
阿post班友又幾吹得
入黎笑鳩我地姐 你估真係搵同路人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞