有冇手足持有2318 中國平安? (2)

966 回覆
10 Like 1 Dislike
我隻牛諗著坐到100蚊先放
印象中 清你有六十萬牛 大芋

清 如果唔訓身買牛熊 就不如唔好買
買正股就直情on99
藝高人膽大

我呢d小股民玩正股咋

我之前都好似你咁諗 但愈諗就覺得自己愈on9
還掂買得正股都係睇矩升 咁不如買call買牛
一手正股都買到60萬牛 又唔洗俾稅政府濫用
咁點解仲要買正股 唔通真係為收息咩
要同班大媽搶貨

2017升騰訊 2018到平保發威了
個幾星期前86蚊入左10手
等坐火箭
手足 咸魚青菜各有所愛

有好多人冇時間mon住 就唯有揸正股做中長線

總之大家齊齊賺 好唔好?
買牛會俾人打把
呢位手足 約定經紀睇樓ok?
咁又唔係喎 上次跌1500 點 好彩清晒輪 輸得幾千蚊 唔係我應該要輸5皮以上
股神

平保目標價幾多好?
賺得6皮野去歐洲玩下算啦
好快$150
我隻牛諗著坐到100蚊先放

買正股就直情on99
藝高人膽大

我呢d小股民玩正股咋

咁又唔係喎 上次跌1500 點 好彩清晒輪 輸得幾千蚊 唔係我應該要輸5皮以上

清 靠你做我盞明燈
聽日升少少 我應該走 過夜牛好鬼大壓力
好運姐 咁岩個陣出左mon Hunt 就清晒輪去打機
依家入貨 有無息派嫁
唔玩正股玩牛仔 入邊隻好
股神

平保目標價幾多好?
好運姐 咁岩個陣出左mon Hunt 就清晒輪去打機
唔玩正股玩牛仔 入邊隻好

我就58418 低風險牛牛
其實收息無意義,會除淨,所以唔洗咁介懷派息,但有派息等如個股真係有錢,而且會引到啲人追入推高個價。
動物過夜真心大壓力

好彩業績靚 聽日你數銀紙了
會除淨架嘛 不過平保實升 可以入
82.9 10,000股
諗緊聽日追多隻牛

買正股就直情on99
藝高人膽大

我呢d小股民玩正股咋

清 靠你做我盞明燈
聽日升少少 我應該走 過夜牛好鬼大壓力
動物過夜真心大壓力

好彩業績靚 聽日你數銀紙了

望矩今晚生生性性 一齊為矩集集氣
你行開一陣先不如
痴撚線 打下氣都負評
我唔想搞大佢 你走啦雲伯
我同你地同船
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞