香港機場個wifi真係世撚界級

104 回覆
993 Like 32 Dislike
話HKIA wifi廢個D係咪機場扮工仔又或者淨係入去接送機?去過其他機場未
外國機場好多都要當地電話卡登入先用到
對旅客黎講 香港比所有旅客免費wifi其實唔差
當然唔係唔洗改進 只係樓主expect 免費既wifi都要快撚到好似佢屋企果個咁係度嫌三嫌四既態度好撚黑人憎啫
勁垃圾
科技永遠唔創新 就算創新 法律又跟唔上
美國嗰啲又要睇廣告又要入資料先用到WiFi 仲要成日斷
公共wifi黎講m記世界級
去親間間都算快
有時反而唔係間間Starbucks 都咁好
狗巴用csl 4g sim
屌打埋美帝
其實新加坡個個超快,但要scan passport或者去kiosk個下煩
其實已經比起好多外國機場好好多
美國好多機場得30分鐘
同意
好多廁所同大樓外都收唔到wifi
利申:返機場pt
一號客運大樓幾正常但二號係成日連唔到同斷線
我學校仲勁過佢
500億入面有499.99億係用黎出糧
邊撚度卑你用wifi
仲要係俾錢食屎
上面班井底蛙潛晒水?
未試過用其他機場個WiFi?
平心而論HKG個wifi正常上網係一啲問題都冇
Coverage 又唔係差
又冇時限
免費比你用仲想點?
身在福中不知福咪樓上個班on9仔
工作關係有時由T2 Foodcourt行返過T1 Departure
一著返部機唔使重新agree & continue就上到網
其實真係算係咁
CSL 果D 都唔知整黎做乜撚野...

係街次次都自動同我連完都係上唔到網
唯一不足係廁格例牌收唔到
有時屙屎嗰陣想睇YouTube
一係用自己data一係就數手指
去過上海用vpn連wifi睇片1080順到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞