平胸港女 絲打入

261 回覆
6 Like 12 Dislike
有冇大波frd?
以前女友平到成個男人咁 得兩粒點

咁你又溝人

可能呢位巴打比人呃
有d女仔著衫既效果好神奇

有冇咁大落差

對唔住
不過有ex係a 真係唔想諗返起
放心啦絲打 平胸都有market

唔想再諗起 呢啲先係真實嘅心聲

可能你有其他過人之處

你啲ex 入面試過最大係咩?係咪正好多
其實好多乳貧控
pm我

其實真係唔明貧乳控嘅心態係咩
其實好多乳貧控
pm我

感覺大波唔美觀
個人認為無所謂 最緊要唔好波細lin 大
其實好多乳貧控
pm我

蘿莉
168 46kg
屌你我已經食好撚多野一日食5、6餐嫁喇
點解都仲唔可以比我做個正常人

我明 但你5-6餐食咩嚟

早餐係屋企食, 多數食包/麵再加豆漿
返到公司通常已經好撚肚餓, 就要食第2次早餐 可能食份三文治/腸粉
12點多d食lunch,屋企帶飯,個飯盒好撚大盒, 大個隔離同事一倍
3點零4點好肚餓就同同事去飲杯咖啡, 買d下午茶食
夜晚7點幾食飯
依家返工之後早訓就冇食宵夜, 以前會食埋宵夜
覺得有無胸都係遺傳多 唔係好關你本身瘦定肥事
我以前係好瘦 同樓主差不多 我個陣40kg 左右 高164 都有胸
依家肥咗成10kg 上到50kg 個胸嘅size都係一樣咁大
啲家姐都係有料之人 我覺得係遺傳事
不過胸呢家嘢你唔露唔push唔谷 仲要冬天
無乜人睇得出你究竟係a cup 定d cup㗎 唔需要咁在意有無波

有波叫人唔洗在意波

除非你下下露晒出嚟嘅姐 唔係你唔講邊會有人知
其實好多乳貧控
pm我

感覺大波唔美觀

等你試過大波就唔同講法嫁啦
老實說答你試過大真係返唔到轉頭
老實答你試過大波真係返唔到轉頭

咁你又溝人

可能呢位巴打比人呃
有d女仔著衫既效果好神奇

有冇咁大落差

科技發達 一個厚pad bra加件緊身衫
168 46kg
屌你我已經食好撚多野一日食5、6餐嫁喇
點解都仲唔可以比我做個正常人

我明 但你5-6餐食咩嚟

早餐係屋企食, 多數食包/麵再加豆漿
返到公司通常已經好撚肚餓, 就要食第2次早餐 可能食份三文治/腸粉
12點多d食lunch,屋企帶飯,個飯盒好撚大盒, 大個隔離同事一倍
3點零4點好肚餓就同同事去飲杯咖啡, 買d下午茶食
夜晚7點幾食飯
依家返工之後早訓就冇食宵夜, 以前會食埋宵夜

屌 咁食都唔肥 呢啲野真係天生
其實好多乳貧控
pm我

蘿莉

我覺得係戀童 好變態
其實衣家d bra 好勁,冇可以變有

唔想再諗起 呢啲先係真實嘅心聲

可能你有其他過人之處

唔講幾大啦 但有會比冇多D選擇
例如 隻手有多個位放 / 對 扒落你倒
增肥
我鐘意平胸
Pmpm
好彩
我寧願而家咁肥肥地有波

可能你有其他過人之處

唔講幾大啦 但有會比冇多D選擇
例如 隻手有多個位放 / 對 扒落你倒

屌 好撚葡萄

感覺大波唔美觀

等你試過大波就唔同講法嫁啦

ex有E 話就話鍾意波細 不過真係鍾意條女嘅邊理得咁多
個人認為無所謂 最緊要唔好波細lin 大

會有咁既咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞