平胸港女 絲打入

261 回覆
6 Like 12 Dislike
無波 真係幾難搞

其實我仲有性冷感,女人既不幸

點冷感法

我可以點講 唔係討厭嘅 不過可以唔扑就最好?

已經好似同男人扑野咁架啦,仲要對住西口西面 你條仔都幾慘

我個對波都大過你
夠唔夠50kg

42kg

識有個女仔3xkg 仲有小小波
160得41kg點睇/_\

點睇
我160
B 瘦底
同男人其實無分別

利申:毒撚
b以下既女人真係好噁心
雖然b都係細

唔好再打擊我

對唔住
不過有ex係a 真係唔想諗返起
放心啦絲打 平胸都有market
42kg,有胸都假啦

關咩事

利申,41kg 32F (非日本size)

唔信
覺得有無胸都係遺傳多 唔係好關你本身瘦定肥事
我以前係好瘦 同樓主差不多 我個陣40kg 左右 高164 都有胸
依家肥咗成10kg 上到50kg 個胸嘅size都係一樣咁大
啲家姐都係有料之人 我覺得係遺傳事
不過胸呢家嘢你唔露唔push唔谷 仲要冬天
無乜人睇得出你究竟係a cup 定d cup㗎 唔需要咁在意有無波
以前女友平到成個男人咁 得兩粒點
平胸仲要性冷感

點冷感法

我可以點講 唔係討厭嘅 不過可以唔扑就最好?

已經好似同男人扑野咁架啦,仲要對住西口西面 你條仔都幾慘

我個對波都大過你

天生嘅 仲可以點喎
覺得有無胸都係遺傳多 唔係好關你本身瘦定肥事
我以前係好瘦 同樓主差不多 我個陣40kg 左右 高164 都有胸
依家肥咗成10kg 上到50kg 個胸嘅size都係一樣咁大
啲家姐都係有料之人 我覺得係遺傳事
不過胸呢家嘢你唔露唔push唔谷 仲要冬天
無乜人睇得出你究竟係a cup 定d cup㗎 唔需要咁在意有無波

有波叫人唔洗在意波
b以下既女人真係好噁心
雖然b都係細

唔好再打擊我

對唔住

唔想再諗起 呢啲先係真實嘅心聲
平胸同男人有咩分別
同男人其實無分別

利申:毒撚

有 有嘅 有掛 好似真係無
搞野時男朋友對手渣咩?

咁你又溝人

到最後咪散咗囉

唔好再打擊我

對唔住

唔想再諗起 呢啲先係真實嘅心聲

可能你有其他過人之處

咁你又溝人

可能呢位巴打比人呃
有d女仔著衫既效果好神奇
其實好多乳貧控
pm我
認真問,
食開骨感平胸既巴打們,
如有機會唔會轉食肉地型?
平地一粒沙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞