西瓜走咗 點睇《早霸王》識貨之人個新PA

78 回覆
9 Like 39 Dislike
推on9仔傑傑做dj算啦
森美STOP小儀:雜貨鋪
小儀閪面
聲就天生你要咁話人真係無計 我就覺得正常係偏沉但係都清楚
準備功夫 我只係睇左識貨之人個條片我覺得佢已經準備足過西瓜 起碼佢連廣島下邊個咩撚海有咩關係都講到
歐陽志強無聽過 完全唔知內容係咩就唔評論
不過都係個句
大佬你地最少比人一個月觀察期都好呀 下下斷章 變色龍咩 佢個定位係咩都未知啦
西瓜我真係覺得做咁撚多年完全係廢 係幾年呀屌 點比 所以佢走我係好開心既
唔知點解覺得姑媽多野講過之前好多
咁森美唔係連登仔咁弱智 唔通第一日番工就起鋼咁屌柒佢咩 就算佢想 都唔會做啦 唔驚比聽眾屌佢走火入魔咩
運作又唔熟 點都要慢慢進步嫁啦
其實350yen =23,4 蚊我覺得真係無問題 d yen 浮動價格黎 比我可能都會咁講 不過佢知大哥想要實數 下次做番好咪得 人點都要比機會 無人完美
套志強其實一開始講到好正 不過我聽左2 集 吸引唔到我就無再聽落去
套歐陽志強係咪冇ending腰斬左
好似冇交代過,係咪太柒
仲有人聽森小
浪費時間
冇聽森小好叻叻
森美啄佢 23 24 呢個位多9餘, 23 24仲唔夠準咩

你拎住個packing黎問,實問倒有野人地係答唔出架
歐陽志強完全係浪費air time
聽咗幾集 完全冇內容
聽兩條女係度傾閒計
唔知做乜鳩

我明個訊息係想表達女仔29+1既心態轉變
但內容完全做唔到個效果
上面成班痴撚哂線 西瓜講野又白痴又九唔搭八,次次識貨之人買嘅野唔係759就Citysuper買,食乜都要講卡路里,講完就冇人接,仲柒過神婆 咁都有得吹奏?

我淨係聽咗上面段片,覺得個慢呢轉數算快,功課做得足過西瓜好多,氣場比得上森美,森美挑佢骨頭都係想挫挫佢銳氣。

利申:冇聽過歐陽志強,不過垃圾廣播劇何其多
其實佢有時on9得幾好笑 啲讀書報告我喺條街笑左出聲
其實佢真係有自己節目
成班人mean撚到 新人一開波就完美撚叫新人?
西瓜都話仲有對奶啫新呢件呢?

架勢堂之後 就無聽lu
推新人都唔叫番傑傑做
雖然佢懶醒 但起碼知道自己係咩位 有陣時派下膠都幾正
呢個pa係咪好似西瓜咁有後台?
把聲真係好難聽
以為會加歐陽志強入
我真係寧願聽傑傑都好過呢個新人
唔好講佢做得好唔好
把聲真係聽唔入耳
根本唔應該開咪
西瓜傑傑幾廢都好
把聲都叫ok
就算人妖jacky爛聲豪子把聲都好過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞