西瓜走咗 點睇《早霸王》識貨之人個新PA

78 回覆
9 Like 39 Dislike
資料搜集可以幕後做比森小唔一定要掉佢上幕前講呀話
森美小儀同其他當打果班平均都5字咁濟
仲會唔會陪商台玩多十年都成問題啦
真係到佢地退休先搵新人開咪咩
之前就係咁屌西瓜又蠢又唔做功課
到佢走左先知一代不如一代
就開始叫春話早知要番西瓜啦
西瓜
傑傑係咪都唔會再出現
算啦 連登仔不嬲都係廢老
上少啲連登仲好啦
睇完呢條片,有兩樣野想講
1. 森美係醒目,諗野係快而且言之有理
但係佢真係態度差,呢條片佢根本當小儀冇到,人地講野又唔比人講,比我係小儀我真係唔會再撈,完全目中無人
2. 小儀又係,做左咁多年都仲係轉數咁慢,轉數呢家野當然可以練,但最主要都係睇天份,佢注定唔啱做dj,比我係小儀我唔撚忍森美啦唔撈,但係佢唔撈又唔知可以撈邊飯
其實2個拍檔左咁多年,人地都唔知幾清楚對方,關係又好,做返自己角色有咩問題?
屌 嗌撚完未
第2點話你戇鳩驚你嬲豬
咁人地西瓜係dj黎既 依家果個都係新人PA 有咩比
得罪講句 做電台最基本係要把聲聽得入耳 至少西瓜把聲都ok 呢個新人把聲個粗過麻利 聽左幾分鐘已經嘈到呢想聽了
係,呢個新pa把聲好難聽,尤其大聲時似魯芬,
雖然好有潛質接小儀捧
其實都係新入職 咁高要求做咩鬼
一入職就咁勁就直接自己開咪做節目啦 洗撚做pa 連登仔果然18般武藝樣樣精
比人邊學邊做下 睇下表現先算啦
年青人熱血少少 少少嘈有把火咪好 其他野慢慢調 配合番節目咪得
不過 明知上節目好心佢洗番個頭先啦 好鬼油
咁我錯
不過都係新人掛 洗唔洗踩到一文不值 老屎忽上身咁
話時話 早霸王而家好撚悶 已經冇心機再聽
佢係阿正
之前歐陽志強套廣播劇既唔知編劇定咩 好似係
佢仲頂埋晴朗前既一個鐘節目
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞