絲打們點整指甲?咩款?(2)

1001 回覆
30 Like 69 Dislike
唔會啊 剪到d紙好碎 用夾 放上去 再top

講起就忟 之前搵佢gel 一次比一次難約
直到有一次整左兩星期多啲啲塊gel邊邊位同真甲分開左 咁我就同佢講問佢個幾日可唔可以幫我搞一搞

結果佢到依家都未覆我
難約咗好多 之前都唔使早咁多之前約
如果一日後都唔覆你可能佢miss咗你個msg你再要hi多次佢
有啲驚訝佢不嬲gel得好實今次2星期就已經開始甩 你轉會轉咗邊間?
我仲約咗佢幾日後整
第一次整希望冇嘢
真係難約咗 我有次約唔到好彩佢都肯開早啲10點幫我整 依家多數整完就約埋下個月
btw我上次都有啲甩 今次整咗就嚟3個禮拜 暫時冇咩事好似以前咁 佢上次好似試緊用新野 我唔記得咩嚟 但依家冇事就ok
用緊opi細細枝嗰枝 可以帶出街 但我覺得質地有啲heavy
佢真係好full啊難約左 但得一對手我又理解嘅 所以上次整完我就約下次啦 早大約一個月佢就一定比到期我啦 所以下次你地都可以試下約定

我又無甩喎 不過聽佢講好似試緊新野 可能未適應啦
我第一次幫襯佢個陣 係問佢嚟幾日有冇位
個陣whatsapp覆得好快 轉個頭就約到
又keep得幾好
宜家whatsapp約要早勁多 又勁耐先覆
無計 出咗名就咁 所以都想搵吓有無第間
多人約無辦法啦得一對手
其實我都私心唔想佢咁多人識 整咗咁耐甲周圍試最滿意係佢 無論款/甲型/同佢又啱嘴型 依家多咗咁多人識 好多人同我爭位
呢度, 之前都覺得做得幾好, 宜家越黎越難約. 整款又冇以前咁有心機咁靚
Loggie係我試過咁多間 最中意嘅一間
唔想放棄佢,唯有預早啲約
Btw, 佢覆msg真係慢左好多好多好多好多好多
最近第一次幫襯完loggie真係好滿意
之前一直都係去msrightnail整
但係上上次唔知係咪趕時間整得勁厚 仲要超普通嘅款都收我四百幾
再對上嗰次整又約唔到angel

之後轉咗會去nail.cabin
都幾好 有心機修甲型同埋俾圖佢整款都似
不過都唔平
間野mchi開又貴又整得唔係特別靚
呢度十成九都係loggie到整
難道真係無邊個可以同佢差唔多水平
多唔多絲打自己整? 我上網見有個牌子叫homei嘅機同指甲油 唔知好唔好用
Where?
睇下係邊個囉 angel ok嘅

nail cabin啲款好似幾靚喎! 如果絲打你呢套咁樣大概幾錢呀
我有 好快甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞