[Uaena] IU 討論區 (19) - 繼續深潛拍劇.....

1001 回覆
21 Like 8 Dislike
反而講真佢唔喊啲戲唔錯,尤其啲厭世晦氣feel ,唔錯。見有啲人話是但搵個同輩後生女演員都做得掂,我自己睇就覺得未必...
岩岩再看多次,佢意思應該係,娘娘細個比friday男老豆打完,friday男揹住娘娘走
但friday男話應該直接殺左娘娘定選擇自己去死就唔知咩意思
佢個種厭世眼神你估個個演得出咩
做咩鬼突然咁多人鐘意至安,睇預告個位男同事又話鐘意至安
M屬性...
岩岩再看多次,佢意思應該係,娘娘細個比friday男老豆打完,friday男揹住娘娘走
但friday男話應該直接殺左娘娘定選擇自己去死就唔知咩意思

我諗佢意思係嗰陣應該就要殺咗至安姐
但係friday男又鍾意佢,所以都放佢一馬寧願自己痛苦

9估
做咩鬼突然咁多人鐘意至安,睇預告個位男同事又話鐘意至安

我都好鍾意至安姐
我都係咁樣解讀

一係就殺左至安 一係就殺左自己就唔洗好似而家咁痛苦
咁殷泰熙呢?
咁殷泰熙呢?

唔好俾d難題我啦,好難揀架
我都係咁樣解讀

一係就殺左至安 一係就殺左自己就唔洗好似而家咁痛苦

friday男算吧啦,至安姐唔會冧佢架啦
9估無痛苦
成套劇最虐心就係呢條線
原來你鐘意joy
認真,唔使理佢...過兩個禮拜佢就轉行做警察,重有明星女友~
認真,唔使理佢...過兩個禮拜佢就轉行做警察,重有明星女友~

friday 男有新劇上?
原來你鐘意joy

不嬲對住 HOT JOY都無乜抵抗力…
MBC下一檔水木,拍師太響步步個侍女~
wendy/seulgi呢
MBC下一檔水木,拍師太響步步個侍女~

MBC… 會唔會又創新低…
wendy/seulgi呢

識我既人都知我係團飯黎,個個都咁愛
預會收視低...咁有咁好,當佢亞視,收視低演員唔會入肉。早排睇俞承豪蔡秀彬套嘢都係咁...
直接殺 或 自殺 唔係依家既感情?
娘娘對住阿婆喊果段好戲啲 係條街道喊果段就麻麻
奶奶個段同街邊喊我真係睇到喊左
但街邊喊個段當我重睇既時候發現好似娘娘無真係喊 都無眼淚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞