[Uaena] IU 討論區 (19) - 繼續深潛拍劇.....

1001 回覆
21 Like 8 Dislike

http://biz.chosun.com/site/data/html_dir/2018/03/07/2018030700610.html

娘娘連朱古力批都撈埋…
今次仲要包埋廣告歌…

佢個銀行戶口又唔知增值幾多啦…

梗係啦。做咗調查。廣告影響力排行第二呀嘛。第一係金研兒
10億won一年,袋袋平安~
10億won一年,袋袋平安~

輕鬆… 拎住個朱古力批影下相…
個戶口咁就增值咗

拍劇唱歌係為興趣架咋
可能大把廣告排住隊等佢拍搵真銀…

拍劇唱歌係為興趣架咋
可能大把廣告排住隊等佢拍搵真銀…

淨拍廣告都夠養活成team人

硬係覺得成套劇都影到娘娘好鬼老咁…

好在張poster唔使攬住個男主角…
唔係實嘔血都似

硬係覺得成套劇都影到娘娘好鬼老咁…

好在張poster唔使攬住個男主角…
唔係實嘔血都似
有冇化妝都成問題。不過佢做個角色好似啲普通打工仔。其實都幾正。重點係女神性格好似幾啱做呢啲頹廢角色
有冇化妝都成問題。不過佢做個角色好似啲普通打工仔。其實都幾正。重點係女神性格好似幾啱做呢啲頹廢角色

睇娘娘如何演繹一個廢青
娘娘之前已經試過係屋企做成年廢青

睇娘娘如何演繹一個廢青
娘娘之前已經試過係屋企做成年廢青

ready?邊到講
娘娘暴風吸入甜食既形象已經深入民心
知恩」...

不過講真我覺得似「初四咁樣」多啲,未去到廢青嘅...
娘娘暴風吸入甜食既形象已經深入民心

可能睇中娘娘喺民宿成日食朱古力…
俾佢恨到啦… 可以瘋狂食朱古力批
知恩」...

我覺得睇劇照個樣仲西過Cindy姐…
知恩」...

我覺得睇劇照個樣仲西過Cindy姐…

咁我中意cindy姐多啲。西得黎有血有肉
各位u巴,想知娘娘開演唱會用哥個係乜耳機?

你講呢隻?

乜牌子?

我做左對
Wow

本身係乜brand同型號嘅耳機?
$$$?,
求朵花個圖,隔多排想去整個A12
發覺娘娘 post 有好多耳機撚
全部都係有錢人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞