【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (15)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
wifi都仲係有問題
下次一定唔用sony
Xperia TX個arc好正
前TX用家
有咩,完全冇問題
如果佢既多一年保養既條款同當年預訂Xperia X Performance一樣,就無謂lu
wifi 應該係router問題, 我以前z3 時期用tplink, z5p 時轉用linksys 都係有同一個問題就係 顯示connect但上唔到網, 自從轉用 netgear 隻 r7800 就完全無問題,穩定順暢無斷線, 之前好多人話xzp update前wifi出現既問題無發生過
利申 : 用緊xzp, z3 &z5p 比屋企人用仲用緊無上述問題
講講吓部XP最近個wifi又好似有D問題
因為早2個月買多咗部PS4插線玩,一開機打芒亨部電話就會間歇性斷wifi
但同一時間部iPad / 屋企人嘅電話都無事,係得我部XP斷
有咩魔鬼細節
過左一年 只會幫你俾機價6成(以收據為準)既維修及零件費。如果係用零機價入貨就GG
係,十分正,最正外型加埋logo燈,如果唔係得2g.裝apps 同得1g RAM 真係有排用,現在還Keep住
但係大舖買無折 細舖買Sony又唔認數
宜家xzp大概做緊幾$?
有冇巴打食評
從iphone6轉會
Xperia Sola都好正
不過呢部應該係Ericsson 設計
一直都係Tplink ,一直都係Sony,無出過事
ASUS + XZP都無事
不過藍芽都係有問題
冇3.5mm其實真係好大問題?
成日聽人鬼叫冇3.5係度屌鬼
事關我自己個耳筒本身有籃芽
聽歌既我就用ZX1接線黎聽
有3.5都唔用喇
聽歌都冇推力
如果有人買左xz2 會唔會試下用htc 個dac?
Sony個條都有dac

你唔用線唔代表冇人用

不過都準備入隻earbuds
佢好似有送埋轉插?
救命 個s1boot fast boot driver down 唔到
有無良策 unlock 個 bootloader
頭先睇完真機
xz2 ok 後面玻璃有透視感所以呃得吓人唔似好厚
xz2c 真係……
果斷入手xz2
其實用得compact 都係貪佢細姐,今次有埋雙卡叫五臟俱全
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞