【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (15)

1001 回覆
22 Like 2 Dislike
好耐未見通鳩通自家cpu
Isp都唔同
最多得1080 960fps同hdr拍片
下放咗仲會有水魚買xz2咩
肥旭你做下research先9up
得820係高通自家野
S835 粒所謂Kryo 280其實係8春A73
S845係A75+A55
UA prof顯示H8176的分辨率是4320*2160,Google Android 8.1。這意味著如果不是偽造(基本沒有太大可能),我和一堆sony mobile相關人員都被打臉,sony mobile不顧Sony picture的威脅硬要上18:9,代價就是要出更貴的錢去簽007代言了 ,媽的,有點小錢就開始得瑟。
kryo仲要係延遲咗一年
令到垃圾808 810面世
xzp更新完個上喇叭大聲左
成部機爽左,用電好似快左
xa1 plus會唔會上8
gsmarena

日拍輸俾s9

夜晚嬴s9
竟然?冇調轉到?
我見日拍.xz2銳利度差過s9

反而xz2夜晚唔錯
最好出左先打j,唔係太大奇望
唔好咁老定
之前xzp一升完8.0就油畫到笑
[url=https://ibb.co/gG4PV7][/url]
[url=https://ibb.co/ewL9xn][/url]
sony mobile一有鳩通幫手
夜拍屌打s9
悠二會唔會賣埋sony 手機
日本Sony sponsor咗大食youtuber木下佑香
用日版XZ1 Compact拍片同影相
https://www.youtube.com/watch?v=5On_f3LpHzs
假如高通被收購了和sony mobile 的合作是要取消
夜攝大逆轉 一諗起xz2p先係完整黑科技就
其實..我入到貨

我手頭上部HTC都係自己入貨黎用

不過現階段未考慮賣電話
我鳩up 下姐
Btw 最後都變左walk in (本身都係諗住今日walk in)
xz1c 留名

這倆個鏡頭在雙攝系統中是無法被選定的,共同進行合成,倆個鏡頭工作的時候是共同拍照和錄像的。既然你發現了我就先說一下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞