[大整合]手作youtuber上官荼純茶手作呃錢實錄3

1001 回覆
316 Like 15 Dislike
醫美嗰度先搞笑
分唔分享自己係全職醫美
呢樣就涉及私隱問題
平時又唔見你顧下老公老爺奶奶同埋ex嘅私隱嘅?
你自己嘅私隱連幾時要開始上床都講埋喎
點解返工又反而講私隱?
同埋話自己做醫美好開心
咁點解唔肯諗認?覺得失禮?
ig真係del咗?定係deactivate?
分清楚好喎
我分別針對三方面留咗一堆問題
希望茶茶可以正面回應
有新片整醫生包
仲見到戒指係荼荼隻中指

茶茶要襯最後一水拿拿聲賣多幾個福袋 等陣俾你地踢爆仲點呃小學雞錢
究竟吳嘉詠啫係結唔結得成婚呀呀呀呀呀
狙擊行動可以升級
agger 頭先聽左佢youtube條回應片
依家先黎帶返個頭盔 話咩:可能係我之前既表達方法唔太好

夜啦 收皮啦 如果真係咁既話
好似前面個位巴打講 點解要同一切有關護士既野都拉上關係?搏乜?又覆d fans個comments話咩"好多人都話係某某醫院到見過我"?

最撚肉酸就係最後話叫人地諗起佢 你邊位?以為自己真係大明星?
仲話覺得好唔開心 我想講呢 依一切一切都係你自己咎有自取 成班連登仔根本都無話錯你
你咪"休息"一排囉 不過你一日唔道歉 我地都會繼續推post
以戈為佢知錯啦 有咩回應片
點知又係係到講緊廢話

真係人不要臉天下無敵
大佬 你事實上真係做錯左 講一句:哎啊係我做錯左 對唔住 我以後都唔會點點點
有幾難?依種咁既性格改唔到 你唔好打算生仔啦(如果可以的話 )
唔好教壞你個仔 更加唔好害左佢
人地好委屈話以後就算分享都唔出樣喇

其實佢講咩大家都唔會滿意,
但真心講句,雖然睇唔出佢嘅所謂回應有誠意,(分分鐘可能怕嫁唔出所以講返啲野),但都好過蛉蛉而家都唔認衰
以為佢知錯啦 有咩回應片
點知又係係到講緊廢話

真係人不要臉天下無敵
大佬 你事實上真係做錯左 講一句:哎啊係我做錯左 對唔住 我以後都唔會點點點
有幾難?依種咁既性格改唔到 你唔好打算生仔啦(如果可以的話 )
唔好教壞你個仔 更加唔好害左佢
佢出唔出樣關我鳩事咩

佢出黎講句對唔住 話依3個post講過既野都係事實 咪得囉
係佢自己無咁做咋 回應又係係到講廢話
請大家幫手同時追擊蛉蛉
有新片整醫生包
仲見到戒指係荼荼隻中指

好似話係佢之前剪落嘅幾條片其中一條嚟
E先生真係抵得諗
咁都肯娶
肯定係真愛
屌 佢都無回應賣用過既朱古力同福包
同埋做護士個個解釋佢講左等於無講
忽發奇想,荼荼打算將我食淨嘅朱古力整做福包,賣40蚊,有無人要
其實佢都幾高招
成條片都係講自己係無心之失 會去改善
一黎去澄清番 (其實無道歉過 亦唔覺自己有錯)
二黎就去營造自己係好無辜
d小妹妹實好同情佢啦
入去㩒一㩒dislike 出翻嚟應該唔會畀佢賺到view掛
江山易改 本性難移
有機心始終點講點包裝都係有機心
可能又包裝下 哄下老公 又結得成婚
到時就係海味鋪少奶奶了
入去㩒一㩒dislike 出翻嚟應該唔會畀佢賺到view掛

我都入左去dislike + 取消左訂閱
想知咁樣入一入去會唔會count view
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞