張敬軒 HINS (10) 屌你 圍爐 6月 小器簿 打手 演唱會 缺 降幾多度 老野歌

1001 回覆
42 Like 5 Dislike
咪鬼加場啦 再加冇人睇架啦
要派飛/跳樓價都幾柒

有跳樓價就好
諗住買頭場再作打算

買一場再打算 應該買中間果場
咪鬼加場啦 再加冇人睇架啦
要派飛/跳樓價都幾柒

有跳樓價就好
諗住買頭場再作打算
買一場再打算 應該買中間果場

其實有時480先正 坐高少少可以睇到成個台點搭 坐得太前反而啲舞台設計咩都睇唔到
屌 燒綿花糖
仲有原來gonlando啲字係頸鏈一部份
Cls

其實玩野bbq版仲好睇過正式出街既gay版
為什麼出動到玩火那麼刺激?軒仔說:「今次演唱會主題叫『Hinsideout』,希望將我另外嘅幾面、大家喺熒幕外見唔到我嘅、最deep down嘅性格特質變成音樂,帶上舞台畀大家睇。所以我連衫都冇著,個頭頂又起晒火。而火嘅意思,就係我將裏面團火燃燒出嚟。」

相隔四年再在紅館開show,軒仔坦言最難是怎樣突破上次演唱會:「因為2014年有譚玉瑛姐姐嗰part嘅《青春常駐》、有好sexy嘅係我同Shirley姐姐嗰part嘅互動。一眨眼四年過去,今次呢個演唱會做乜嘢好呢?今次會㨂好多我自己鍾意嘅作品、大家好鍾意嘅作品,用一啲好唔同嘅形式去演繹出嚟。」

不知是否配合演唱會名稱《Hinsideout》,寓意彼思動畫片《Inside Out》中經常發怒的「阿燥」角色?而不少網民亦猜測,這次軒仔演唱會會以「情緒」為題,借鑒《Inside Out》中的「阿樂」、「阿愁」、「阿憎」、「阿驚」、「阿燥」來呈現歌曲。這猜測是否屬實,就要留待演唱會揭曉了。

其實玩野bbq版仲好睇過正式出街既gay版

agger
不知是否配合演唱會名稱《Hinsideout》,寓意彼思動畫片《Inside Out》中經常發怒的「阿燥」角色?而不少網民亦猜測,這次軒仔演唱會會以「情緒」為題,借鑒《Inside Out》中的「阿樂」、「阿愁」、「阿憎」、「阿驚」、「阿燥」來呈現歌曲。這猜測是否屬實,就要留待演唱會揭曉了。

係咩都係四面台??

都係四面台??
未講
佢講過自己好享受四面台
應該走唔甩
其實佢都幾識做四面台嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞