張敬軒 HINS (10) 屌你 圍爐 6月 小器簿 打手 演唱會 缺 降幾多度 老野歌

1001 回覆
42 Like 5 Dislike
陳生有無份
唔好ff咁多啦,
Cctvb喎
留名食花生
我驚我要入場地做準備 講唔到電話
問下朋友星期六點搞先
準備出新歌就真
希望係
[ff]公售嗰個禮拜出新歌 [/ff]
唱關家姐d歌
張敬軒紅館騷冀加場 籲歌迷勿買黃牛

張敬軒、黎瑞恩、杜德偉等現身慈善節目《博愛歡樂傳萬家》, 將於6月中舉行三場紅館個唱的軒仔表示售票反應理想,日前優先認購已爆滿,望能加場,現正跟紅館方面度期。

軒仔稱要正面跟黃牛黨追擊感大壓力, 已聽聞不少歌迷買不到飛, 頭排位置的「黃牛價」已由780元炒至9500元。

軒仔呼籲歌迷們不要購買黃牛飛,他更透露唱片公司為杜絕黃牛黨 而推出辣招,他說:「歌迷會的會員都可以買到飛, 黃牛黨為此假扮會員,所以我們規定每人只可買兩至四張飛。」

軒仔表示由於做不到「實名登記」,故盡量用其他優惠及渠道令歌迷買到飛,為確保每位歌迷也欣賞到個唱,他更替歌迷買飛,他說:「每場大約有幾百個位,那裡都合共百多二百萬,要公司 賖數。」

談到欣宜日前於社交網拍片公告因腳傷影響,故下月個唱中不能穿高跟鞋,而軒仔看到片段大感心噏,他相信歌手想讓觀眾看到最好的表現,務求做到精益求精,故欣宜感到不開心,她說:「 但她仍是冷靜去公佈,告訴觀眾只能穿平底鞋表演 , 其實 無論你穿波鞋或T恤,我們都會支持她,所以不用那麼大壓力。」
其實封信係咪呢個post人人都有
我做開CD ROM 冇收到
究竟有冇人應承 唔敢一個人做白老鼠
究竟個訪問係有咩用途
蛋記肯打長途過嚟咪應承
問我地有咩歌想聽 然後揀返兩三首唱就啱架啦
最好佢地講埋點樣易d買到演唱會飛
一日未知買到邊場飛都唔敢book機票住
陳生有無份
其實封信係咪呢個post人人都有

收到信+1
我係蛋記打手
紀念品係咪來緊隻 CD
加多個簽名好冇
最好寫埋username

可唔可以係個隻碟? 佢上次個條video
咁不如送飛啦
唔係拎晒去fb抽咩
紀念品係咪來緊隻 CD
加多個簽名好冇
最好寫埋username

可唔可以係個隻碟? 佢上次個條video
唔係拎晒去fb抽咩

留返幾隻俾我地啦
咁不如碟加飛加CD
太貪心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞