想派一封5000利事比一個有真正需要既連登仔

472 回覆
24 Like 399 Dislike
派左先講啦7頭
我條j得5cm
海量既發post量就知係鳩嗡佬

如果我真係派左

鳩up既就係你
派左先講啦7頭

我派左你改名做柒頭,ok?
連登仔慘極有限 拎去捐比露宿者好過啦
如果條友真係證明到自己米五就抵比佢啦

米7已經矮過一半人
米6應該矮過8成人
米5 真係

抵比啦
自細就俾人話可愛,在可愛的外表背後,我卻隱藏著悲慘的經歷。作為人,我從小就因有著與別不同的藍色鼻子,而遭到父母遺棄,常常獨自走在人群的最後。在偶然的機會下,我誤吃街邊果實,變成可變形的能力者,卻令我一方面被家人趕走,另一方面亦被人類視為恐怖的怪物而追殺。

後來,我遇上唯一肯主動接納並醫治他的庸醫Dr.希魯魯克,終於感受到同伴的溫暖。然而好景不常,短短一年,Dr.希魯魯克因罹患絕症而死去,我在決心成為能醫百病的出色醫生的同時,心卻再一次重重受傷了。

如果你有5000蚊,請一定要幫助我圓夢。
如果條友真係證明到自己米五就抵比佢啦

米7已經矮過一半人
米6應該矮過8成人
米5 真係

抵比啦

最終佢正評最多

證唔證明我都照比

Btw

佢應承左佢贏佢會證明
on9
走數狗
稟夫人,小弟本住將軍澳一帶,家中有樓,生活樂冇邊,點知老豆係中國做野,慘被醉老伯屈,巧奪我身家,為求父健在,唯有賣埋樓,,媽就走左,我流浪到山上公屋,我為求過生活,唯於香港做奴作賤,一路勤賺錢,一路讀書篇。
同埋佢一定唔會派...佢只係致在撚下狗
收皮啦走數狗

如果我今次走數會點呢?
屌你老母講就話唔係高登既屈機男

但3句唔埋2句就叫人同你鬥捐錢 真係信你唔係高登既屈機男既都ON9既
屌你班智障有冇尊嚴架
乞食咁款乞依件垃圾屈機男?

條on9 仔有心既就直接捐畀慈善團體啦, 上嚟撚鳩咁撚

你地收左依筆錢, 一世抬唔起頭
同埋佢一定唔會派...佢只係致在撚下狗

不如咁

你咁實牙實齒話我唔派

如果我派左

你捐5000出來比慈善團體ok?

其他巴打做證人
我比$5000你 你收手啦 新年流流唔想咁快搵伯母
唔會點,習慣咗你係on9仔
AZ-687

如果我派左5000利是比巴打

你就捐5000比慈善團體

Ok?
隻AZ-687窮狗應該嚇到即刻潛水
樓主自己用啦
大部分人得到橫財係唔會珍惜嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞