人越大,越鍾意下身有肉地既女仔

177 回覆
434 Like 30 Dislike
女人根本要有肉地先得,撞落去啲回彈同聲音
https://youtu.be/pZhRHDpvTR8
館長深蹲教學2017

直接比片仲易
初學者好難明白文字上既形容

另外可以做埋dead lift, leg press

館長萬歲 艾粒館長

我鍾意有肉地嘅排球褲妹
岩呀清,有肉地最正
Jessicababyfat
佢偶像係anacheri,所以愈操愈厚肉
講真 佢宜家識親都外國人,大錢佬
點會睇得上眼香港台灣啲瘦弱男仔
當啲瘦仔話人肥壯時,其實係人地根本睇唔起你

Wa....你屌埋我嗰份
好想嘔
自己鐘意食豬閪就踩人 你食豬閪就算喇
呢個好正喎,之前選過港姐
你以為人地生出黎就咁?
個個大pat既都好勤力做尖
所以香港健身風氣差,港男自己操唔起都唔鍾意做gym既女仔

Cheri男朋友一定係食開豬閪啦
你有人地一半大隻先出黎話人豬啦
幾錢1Q?
thanks 到時喺街見到靚pat可能係你呢個留言創造出嚟 我會努力啲練
你唔好恰毒撚啦 明知人地又矮又瘦又中意貶低女人偏要窒到人地冇聲出 兩個女仔可能一手抱得起佢
你地所謂有肉地既body fat到底係幾多?
排球妹條褲又短

我鍾意有肉地嘅排球褲妹
排球妹條褲又短

包到實一實 又流咁多汗 陣味實好撚正

男女都一樣啦 ,自己瘦撚到成條排骨連曲線都無就笑人肥婆大件,見到d有操既大隻佬就話人大隻得滯好肉酸

知唔知人地係要辛苦操出黎唔係不勞而獲

自己成班排骨係到圍爐取暖,唔肯面對出面個世界其實咩身型先叫做好睇

佢地唔改變自己仲要扭曲到覺得瘦弱先係正
我條女好q有少少肉地 ,但佢成日話自己肥之後就話要減到勁瘦去著衫好睇啲

明明就係有肉地先好睇
連登仔係咪講緊呢隻

https://instagram.com/p/BfjbJPOAw_s/

ig 搵 squatspo 有大把比你地睇
有肉地得黎都係會無波
做乜po我條女出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞