人越大,越鍾意下身有肉地既女仔

177 回覆
434 Like 30 Dislike
真心唔算肥 膝頭平時係咁行樓梯都冇事
應該姿勢錯 但我照住鏡squat都睇唔出邊到有問題
熱下身 搵下筋先做 睇下有冇好d
咁既樣 你真識食
同樓主一樣諗法
大蘿友真係不得了
你用bar squat?
會唔會重得濟借左力?
上個下膝頭有冇屈左向內?
係精神嘅
肥閪唔好駁上位啦
你係肥唔撚係有肉地呀
肥閪秒負評不願面對
班毒撚最鐘訛話啲女好大隻

好心啦,人地正常身型,好心班毒撚練大隻黎駕馭班女啦
有練開butt 成日著hipster/cheeky底褲引男朋友 極成功
正常squat
唔明借左力即係點

啱啱做幾下嘗試拮個pat拮出少少 feel到大脾後面肌肉好似抽住(唔係抽筋 係咪啱左?
可以有肚腩得黎,貼身褲+側面睇又唔突?
矮瘦毒撚最中意乜女人都話肥 瘦嗰啲又笑鳩人ipad 人地減又話咁瘦減乜鬼 心理變態
啲少婦就最正
生過仔 生理上令佢屁股變大
每一下狗仔式都可以屌到佢個屁股搖黎搖去
最緊要係狗仔式個陣一邊等佢同老公傾電過一邊大大巴掌打佢個淫蕩大屁股
又白 又滑 又香 塞個頭埋去聞+舔屁股就最正
屁股大既少婦令佢本身個陣淫蕩熟女味更上一層樓
大屁股
潮文黎
啲少婦就最正
生過仔 生理上令佢屁股變大
每一下狗仔式都可以屌到佢個屁股搖黎搖去
最緊要係狗仔式個陣一邊等佢同老公傾電過一邊大大巴掌打佢個淫蕩大屁股
又白 又滑 又香 塞個頭埋去聞+舔屁股就最正
屁股大既少婦令佢本身個陣淫蕩熟女味更上一層樓
大屁股
潮文黎

食評
因為佢地自己係矮瘦,就覺得高大過佢既女就係大隻/大件

明明身型唔正常既係個班發育不良既矮瘦毒撚,就扭曲件事去笑返班正常身型既人

係外國好瘦既男女都比人笑skinny,會羨慕大隻既男性同上圖體型既女性,

反而香港d女仔,瘦到條藤仲以為自己好撚索 ,仲有面笑上圖身型係肥西,其實人地係有前有後有腰身材好,有女性曲線美

真係唔知邊個笑邊個 分清莊閒未
班毒撚最鐘訛話啲女好大隻

好心啦,人地正常身型,好心班毒撚練大隻黎駕馭班女啦
因為佢地自己係矮瘦,就覺得高大過佢既女就係大隻/大件

明明身型唔正常既係個班發育不良既矮瘦毒撚,就扭曲件事去笑返班正常身型既人

係外國好瘦既男女都比人笑skinny,會羨慕大隻既男性同上圖體型既女性,

反而香港d女仔,瘦到條藤仲以為自己好撚索 ,仲有面笑上圖身型係肥西,其實人地係有前有後有腰身材好,有女性曲線美

真係唔知邊個笑邊個 分清莊閒未

咪咁啦你 班女會話大波着衫唔好睇嫁
呢啲女人生咗or老咗就會變師奶 會好撚肥

相反平均身形 瘦底 會leep得好

識揀一定揀平胸長腿瘦底
過住啦 隻手腫撚到成隻圓蹄咁
睇到都覺得滯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞