有冇真心覺得正嘅日本動漫真人化電影?

196 回覆
2 Like 0 Dislike
都係死筆最好睇
爆漫改編都叫好?你班友冇撚嘢呀嘛?
爆漫電影版劇情平淡,毫不熱血,選角馬虎(兩個男豬角都唔掂,新妻搵染谷將太嚟演又係格格不入)
演技粗糙
女豬角醜樣都算啦,仲要改埋個性格,格硬整個sad end 嚟製造不能稱為驚喜嘅驚喜
就係因為全戲都冇一個高潮,佢先要整個無厘頭嘅,我不能一直都等你
on99
咁都叫好睇,你班連登仔食開屎?

變態假面1都可以接受,鳩鳩地笑下都還可以,我果時同幾個日本仔一齊睇,大家都笑得好開心
2就幾乎係變左keman rider 果啲濕鳩電影版,打果啲低能大修卡咁
冇錯,特效比1係好左,但正正係好左,冇左果種荒謬感,反而一啲都唔好笑
我仲以為2換左導演,點知係同一人,真失敗

深度文

爆漫我睇到講粗口
根本係原創故事黎
高木變傻仔
最高變固執撚
服部變鵪鶉
新妻變埋大反派

劇情又唔知做乜鳩
最高入院果part美保竟然可以去落井下石
爆漫電影版劇情平淡,毫不熱血,選角馬虎(兩個男豬角都唔掂,新妻搵染谷將太嚟演又係格格不入)
演技粗糙
女豬角醜樣都算啦,仲要改埋個性格,格硬整個sad end 嚟製造不能稱為驚喜嘅驚喜
就係因為全戲都冇一個高潮,佢先要整個無厘頭嘅,我不能一直都等你
on99

變態假面1都可以接受,鳩鳩地笑下都還可以,我果時同幾個日本仔一齊睇,大家都笑得好開心
2就幾乎係變左keman rider 果啲濕鳩電影版,打果啲低能大修卡咁
冇錯,特效比1係好左,但正正係好左,冇左果種荒謬感,反而一啲都唔好笑

深度文

爆漫我睇到講粗口
根本係原創故事黎
高木變傻仔
最高變固執撚
服部變鵪鶉
新妻變埋大反派

劇情又唔知做乜鳩

新妻人設應該係漫畫入面畫公仔果個中學同學+新妻外型
周部就係幾個編輯既合體
演技粗糙
on99

深度文

爆漫我睇到講粗口
根本係原創故事黎
高木變傻仔
最高變固執撚
服部變鵪鶉
新妻變埋大反派

劇情又唔知做乜鳩

新妻人設應該係漫畫入面畫公仔果個中學同學+新妻外型
服部就係幾個編輯既合體
巨人可以收皮
頭D
大家對銀魂真人版電影有咩睇法

雖然未上
btw 電影內容係講紅櫻篇?

我對福田有期待
巨人可以收皮

差到傻眼,火星異種都好過呢套
巨人可以收皮

日本版 移動迷宮
巨人可以收皮

兩套都垃圾
浪客劍心真係好睇
劇情還原道高
動作場面完全冇渣流攤
冇一般漫畫真人化嗰種特攝片feel

劍心背景係19世紀
好多道具可以拎電視劇個啲黎用
阿木同爆粗band 友

公然猥褻頭

呢套堅好睇

堅正
特效有美帝幫手係唔同啲

呢套堅好睇

堅正
特效有美帝幫手係唔同啲

劍心真心正!
完全 met 甩晒以前電影化嗰啲膠味
交響情人夢
上里之後拍個啲都甩唔到野田妹個feel
都係死筆最好睇

賭博點示錄都好正
劍心 真心拍得唔錯

無得輸

吓....

吓....

呢套嘢如果鬼佬肯拍我相信會高質好多倍

呢套好啱feel

呢套正

呢套同續集都真心好睇

呢套真心高汁
大家對銀魂真人版電影有咩睇法

雖然未上
btw 電影內容係講紅櫻篇?

其實又翻兜紅櫻有少少失望
不過都打算入場睇
爆漫ok呀

有我神木bb
好中意入面啲特效
支筆係畫紙上劃過果陣既聲效真係不得了

有人都鍾意神木dd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞