尋日情人節同條女去食晚飯 我讚個鬼佬waiter佢竟然聽唔明

135 回覆
211 Like 696 Dislike
講good job有咩問題
呢個post最好笑係有人認真覆樓主呢條假膠
好多新會然
上面兩條真心真係柒到。。。
well done = 鞋底
medium well = 熟得濟
medium = 熟
medium rare =
blue rare = fucking raw
每次見人貼上沒自信的毒男既文,就見呢度有幾多新會員
新會然
連登不意外
好撚多新會然
牛扒食well done我只能建議你地儘早分手。
歷久常新嘅笑話
well done 係牛排全熟咁解,個waiter問完你條女幾成熟,當然會問埋你幾成熟,你條女知你on99幫你答埋
終於明啦 謝解答呀Ching
唔知你係咪玩野定係真心問,但係見到有人有英文上既疑問,我都盡量會答(職業病發作)
做咩姐你

笑到我
well done!
師兄你戴左帽啦
通常啲鬼婆讚鬼佬well done都係扑完野賽後檢討時比對方既稱讚黎
如果事後男方會請返女方食牛排既話即係代表衝紅燈,因為食牛排補血

師兄!帽嘔怕戴但最緊要除得快呀

師兄你戴左帽啦
通常啲鬼婆讚鬼佬well done都係扑完野賽後檢討時比對方既稱讚黎
如果事後男方會請返女方食牛排既話即係代表衝紅燈,因為食牛排補血

師兄!帽唔怕戴但最緊要除得快呀

你打篇野出黎個陣有無面紅
面你老母紅咩
仲要讚個襟兄弟鬼佬good job
你正一on9仔
師兄你戴左帽啦

師兄!帽唔怕戴但最緊要除得快呀

你打篇野出黎個陣有無面紅
面你老母紅咩
仲要讚個襟兄弟鬼佬good job
你正一on9仔

做咩姐你
條友以為自己好幽默
以前笑鳩沒自信的毒男 on9, 而家反而掛住佢
屌喇媽,浪費我人生30秒睇,以為有好笑假膠野,

係暫時睇過最無聊9唔答8既, 唔好笑亦on9都稱唔上,Well done 同good job,作呢篇野無高潮迭起, 作文拿U?
又撚狗
連登仔唔係連沒自信的毒男啲文都未睇過嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞